«Farmen» 2019:

Sykmeldt etter «Farmen»

- Jeg opplevde mildt sagt en nedtur.

NEDTUR: Asad Shehada opplevde en tung periode etter realityoppholdet. Likevel angrer han ikke på deltakelsen. Foto: Tor Lindseth
NEDTUR: Asad Shehada opplevde en tung periode etter realityoppholdet. Likevel angrer han ikke på deltakelsen. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OBS! Inneholder spoilere fra «Torpet».

Søndag kveld røk Asad Shehada (29) ut av «Farmen» etter skadedrama i året første tvekamp. Den Stavanger-bosatte realitydeltakeren fikk muligheten til å fortsette gårdseventyret på «Torpet», noe han valgte å takke ja til.

Etter et lite døgns opphold, tok det derimot brått slutt. I tirsdagens episode konstaterer 29-åringen at det vil bli for smertefullt å fortsette, og beslutter dermed å trekke seg fra konkurransen.

En forstuet fot og voldsomme smerter i kneet, var derimot ikke eneste årsak til at 29-åringen forlot «Torpet».

- Jeg opplevde mildt sagt en nedtur etter realitydeltakelsen, både fysisk og psykisk. Dagen etter at jeg kom hjem, var jeg i sterke smerter, og endte opp med å bli kjørt til legevakten av en kompis.

- Må operere

Det var i denne sammenheng at Shehada fikk konstatert at foten var forstuet. 29-åringen, som driver to kebabsjapper, fikk også beskjed om at han hadde fått en infeksjon i skulderen, som følge av et gammelt brudd.

- Jeg er sykmeldt på ubestemt tid akkurat nå, og må operere i løpet av oktober.

SKADER SEG: Det man ikke får se på TV er at Asad Shehada skader seg under årets første «Farmen»-tvekamp. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

Til tross for en helsemessig nedtur i kjølvannet av «Farmen», understreker Shehada at han ikke angrer på deltakelsen.

- Nei, TV 2 har vært til stede for meg om ønskelig. Jeg var rett og slett bare litt ferdig med hele spillet. Kneet gjorde det ganske vanskelig for meg å bidra inne på «Torpet», og jeg visste at Eunike og Frank virkelig ville inn på «Farmen», så til syvende og sist tok jeg det riktige valget.

Shehada takket ja til realitydeltakelsen for å få en pustepause fra sin hektiske hverdag i 2019. Likevel ble det et kort opphold.

Artikkelen fortsetter under:

FØRSTE EPISODE: «Farmen» er i gang, og denne gangen har produksjonen gjort et spesielt grep i castingen sin. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Fortjente seier

Etter at han selv ble utpekt som førstekjempe forrige uke, falt motstandervalget på Mathias Scott Pascual (27). De to møttes i bommen - en ny gren av året - hvor det raskt ble tydelig at den yngste deltakeren hadde overtaket.

- Jeg følte at jeg hadde best sjanse til å slå Mathias, at vi lå ganske likt. Det er en ganske kjip situasjon å skulle velge noen i utgangspunktet, men jeg tenkte ren konkurranse, og ikke noe annet, sa han til Se og Hør på søndag.

Til tross for at Shehada ga maksimal innsats, var 29-åringen regelrett sjanseløs mot Pascual.

- Han er større enn meg, og ga maksimal innsats. Målet mitt var naturligvis ikke å ryke ut først, men Mathias fortjente seieren, fortsatte han.

LES OGSÅ: Full forvirring etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer