Dennis Poppe Thorsen:

Sykmeldt: - Bra for meg

Nå tar han en pause.

TAR PAUSE: Dennis Poppe Thorsen trekker seg tilbake. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TAR PAUSE: Dennis Poppe Thorsen trekker seg tilbake. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det var i sommer Kristin Gjelsvik (36) og Dennis Poppe Thorsen (31) bekreftet at de hadde gått hver til sitt, etter over ti år som kjærester. Sammen har de sønnen Falk (3).

Noen måneder før kunne Thorsen avsløre at han skulle åpne en bar i hjertet av Stavanger, noe han beskrev som en drøm som gikk i oppfyllelse.

Det har med andre ord vært et travelt halvår for 31-åringen, som skulle drive en nyåpnet bar samtidig som han gikk igjennom et brudd og flere store endringer i livssituasjonen.

Nå har han sykmeldt seg. Det deler han på Instagram.

«Det har vært en svært lang sommer for min del. Jeg tenker nå at jeg tar et skritt tilbake og fokuserer litt på egen kropp og helse. Så jeg også kan få være litt med min sønn, som er min beste medisin», skriver han blant annet i innlegget hvor han forteller om pausen.

AVSLØRER: Kristin Gjelsvik og sønnen Falk har flyttet fra Drammen til Bærum. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Endelig sykmeldt

Til Se og Hør utdyper han hvorfor han nå trekker seg tilbake:

- Jeg går jo gjennom et utrolig tøft brudd og har samtidig startet egen bar, hvor jeg har ofret nesten alt - blod, svette og tårer. Legen ville sykemelde meg allerede i juli, men jeg kunne ikke. Jeg måtte gå på jobb og gjøre baren bra.

Også når han har hatt fri har han vært på jobb.

- Hvis jeg har gått ut og tatt en øl på kvelden, så går jeg jo på min bar, for den er jo best, men da klarer jeg ikke slappe av. Jeg står og følger med og lurer på om det er noe jeg skal bidra med eller noe som burde vært gjort, sier han.

VONDT: Det nærmer seg slutten for årets «71 garder nord kjendis», og det blir dramatisk når en av deltakerne må dra til sykehuset. Video: Discovery+ Vis mer

Nå kan han imidlertid fortelle at han har fått det han beskriver som et solid team i baren, og kunne «endelig» sykmelde seg vel vitende om at det går strålende på arbeidsplassen.

- Nå skal jeg fokusere litt på meg selv, og ikke på alle andre og alt annet, sier han og legger til at han ikke er helt sikker på hvordan han skal bruke dagene fremover.

- Jeg har jo hatt en rutine hvor jeg har jobbet sent og sovet lite og spist dårlig mat. Nå skal det bli en endring, sier han og forteller at han blant annet har meldt seg inn på treningssenter.

SPISTE IKKE: Sander «Randulle» Dale forteller nå at det psykiske spillet tok tilslutt overhånd, og produksjonen måtte gripe inn. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Vanskelig å starte på ny

Thorsen er åpen om at bruddet også har bidratt til å gjøre perioden tøff.

- Det er et kapittel, og det er selvfølgelig tøft, når du har vært med noen i ti år er det vanskelig å starte på ny, sier han.

Er det en ting han imidlertid er sikker på at han skal gjøre mer av fremover, så er det å bruke tid med sønnen sin.

- Vi har en fantastisk fin gutt sammen, og jeg har jobbet så mye at jeg ikke har fått sett han nok, så nå skal jeg finne på masse gøy med han. Uansett om han kommer hit eller jeg reiser dit så har jeg veldig lyst til å bruke mye tid med han fremover.

31-åringen er tydelig på at det var viktig for han å ta en pause nå.

- Jeg kommer sterkere tilbake. Det er bra for meg, dette her.

LES OGSÅ: - Kult, rocka og modig valg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer