Syklet til bryllupet og giftet seg i rosa kjole

Her kan du gjenoppleve kjendisenes mest romantiske øyeblikk i 2013.

SEOGHØR.NO: Året 2013 har vært stappet av kjendisbryllup. Bare her hjemme i Norge har flere av våre mest profilerte stjernen tatt skrittet og gått til alters.

- Vår kjærlighet har ingen grensen og kan flytte fjell!

Det sa sangstjernene Steinar Albrigtsen og Monika Nordli da Se og Hør i fjor høst avslørte at de skulle gifte seg.

Vielsen fant sted i Kilebygda kirke i Telemark var både vakker og emosjonell - og etterpå ble det syngende brudeparet fraktet i robåt til Odden Gård der bryllupsfesten ble avholdt.

Se video fra bryllupet her:

 

 

25. mai giftet popstjernen Marion Ravn (29) seg med snowboard-stjernen Andreas Ygre Wiig (32). Det nygifte paret viste seg gledesstrålende frem på kirketrappen på Nøtterøy i Vestfold.

Bruden var iført en nydelig kjole fra Cecilie Melli, inspirert av hertuginne Kate og Grace Kellys ikoniske brudekjoler.

Se video fra bryllupet her:

 

 

Lørdag 8.juni var det duket for det som kanskje var årets største kjendisbryllup da Prinsesse Madeleine og Chris O’Neill giftet seg i Slottskyrkan i Stockholm.

Etter den rørende vielsen og romantiske kyss på kirketrappen ble de lykkelige nygifte fraktet gjennom Stockholms gater i hest og vogn, før de nøt båtturen med S/S Stockholm ut til Drottningholm slott i strålende sommervær.

Se video fra bryllupet her:

 

 

En annen som også giftet seg i sommer er NRK-profil og komiker Christine Koht (46). Hun giftet seg med Pernille Rygg (49) etter 23 år som samboere.

Bryllupsseremonien fant sted i Ris kirke på vestkanten av Oslo, og paret hadde samlet 60 av deres nærmeste familie og vennekrets til å feire den store begivenheten med dem. Koht kom i en rosa kjole med flere lag tyll, designet av hennes gode venn CåreJånni Enderud.

Se video fra bryllupet her:

 

 

Håndballparet Camilla Herrem (26) og Steffen Stegavik (29) ga hverandre sine «Ja» i en romantisk seremoni på Camillas hjemplass Sola i Rogaland.

- Det føles helt fantastisk å være gift!, sa Herrem til pressen utenfor kirken.

BRYLLUPSLYKKE:  Håndballparet Camilla Herrem (26) og Steffen Stegavik (29) ble smidd i Hymens lenker på Camillas hjemsted Sola i Rogaland. Foto: Cathrine Løkken / Se og Hør
BRYLLUPSLYKKE: Håndballparet Camilla Herrem (26) og Steffen Stegavik (29) ble smidd i Hymens lenker på Camillas hjemsted Sola i Rogaland. Foto: Cathrine Løkken / Se og Hør Vis mer

Håndballstjernen ankom i en spesialdesignet kjole fra TailorHeaven, og avslørte at hun selv hadde vært med å bestemme hvordan den skulle se ut.

14. september ble Erik Mortvedt (30) fra Erik & Kriss smidd i hymens lenker med sin vakre Henriette Fraas (30).

Bryllupet fant sted i Fagerborg Kirke på Oslos vestkant. Her var venner og familie til stede for å feire det lykkelige brudeparet.

Senere på høsten, nærmere bestemt 21.oktober ble to av Norges mest profilerte familier, dynastiene Stang og Friele forent ved at Fabian Stangs sønn Fabian Emil giftet seg med Herman Frieles datter Birgitte.

- De to er et flott par. Og de er veldig flinke til å ta vare på vennene sine. Derfor vet jeg at vi får en flott fest i kveld, sa Fabian Stang da han ankom Ris kirke.

Se video fra bryllupet:

 

 

 

Håndballstjernene Gro Hammerseng og Anja Edin sto for årets mest utradisjonelle fremkomstmiddelet da de ankom Stavern kirke på sykkel. Med seg hadde de sønnen Mio. Begge brudene var kledd i hvitt. Anja Edin hadde dress, mens Gro Hammerseng kom i en vakker brudekjole.

PÅ SYKKEL: Anja Edin og Gro Hammerseng ankom kirken på sykkel.
PÅ SYKKEL: Anja Edin og Gro Hammerseng ankom kirken på sykkel. Vis mer

I det store utland har flere av de aller største stjernen gitt sine «ja» til sine kjære. Blant annet Kelly Clarkson, Keira Knightley, Kate Bosworth, Pharrell Williams, John Legend, Tina Turner og Halle Berry.

Se vår samling av bryllup, brudd og babyer øverst i saken.

LES OGSÅ:   Giftet seg - to måneder etter at bryllupet ble avlyst