Gisele Bündchen og Tom Brady:

- Sykeste jeg noen gang har hørt

Gisele Bündchen snakker for første gang ut om skilsmissen med Tom Brady.

BRUDD: Kjærligheten tok slutt mellom stjerneparet etter 13 års ekteskap. Foto: ENT/SplashNews/NTB
BRUDD: Kjærligheten tok slutt mellom stjerneparet etter 13 års ekteskap. Foto: ENT/SplashNews/NTB Vis mer
Publisert

Det var i oktober i fjor det ble kjent at den amerikanske fotballspilleren Tom Brady (45) og supermodellen Gisele Bündchen (42) gikk hver til sitt, etter 13 års ekteskap.

Supermodellen har siden bruddnyheten kom holdt seg taus, men nå tar hun bladet fra munnen og kommenterer skilsmissen for første gang.

BRUDD: Oscar Westerlin prater litt om tiden etter bruddet og hvor han har flyttet. Video: Luna Lea. Reporter: Malin Haugan. Vis mer

Det gjør hun i et intervju med Vanity Fair, hvor hun sier at «drømmen døde» som følge av bruddet.

Bündchen kommenterer også ryktene om at hun ga eksmannen et ultimatum om å velge mellom henne og fotballkarrieren.

- Wow, folk fikk det virkelig til å handle om det. Hva som har blitt sagt er en bit av et mye større puslespill. Det er ikke bare svart-hvitt.

INTERVJU: Lørdag 14. januar dukket Cristian Brennhovd og Caroline Nitter opp sammen på rød løper i forbindelse med NRJ Music Awards. Timer senere bekrefter Brennhovd bruddet. Video: Luna Lea. Vis mer

42-åringene sier at påstandene er veldig sårende, og forteller at det er «det sykeste jeg noen gang har hørt».

Videre forteller Bündchen at om det er én person hun ønsker evig lykke så er det eksmannen, og legger til at hun håper at alle hans drømmer går i oppfyllelse.

På spørsmål om hvorfor det endte med skilsmisse mellom de to svarer hun:

VONDT: I denne ukens episoder av «Alle elsker David», får vi være vitne til bruddet som David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad gikk gjennom. Video: Rød Løper Vis mer

- Noen ganger vokser man sammen, andre ganger vokser man fra hverandre. Da vi møttes ville vi begge ha en familie, vi ville ha ting sammen. Med tiden innså vi at vi ønsket forskjellige ting. Men, det betyr ikke at vi ikke elsker hverandre lengre. For å kunne leve et lykkelig liv må man være sammen med en person som hvert fall kan møte deg på midten.

- Når du elsker en person så kan man ikke sette dem i fengsel og si: «Du må leve akkurat dette livet». Du må sette dem fri og la dem være den de ønsker. Hvis du ønsker å fly i samme retning, ja, da er det fantastisk.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Eksparet har to barn sammen, sønnen Benjamin (13) og datteren Vivian (10). Brady har også sønnen Jack (15) med skuespilleren Bridget Moynahan (51).

Supermodellen forklarer at hun og Brady fortsatt spiller på lag, og at hun ikke angrer på noe fra tiden med eksmannen.

42-åringen benytter også anledningen til å avkrefte ryktene om at hun igjen har funnet lykken - med eksmannens gode venn Jeffrey Soffer - og sier at hun ikke er i et forhold, verken romantisk eller vennskapelig, med Soffer.

LES OGSÅ: - Det verste har allerede skjedd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer