SYKEMELDT: Fredag forrige uke ble bloggeren Sophie Elise Isachsen lagt inn på sykehus. Nå er hun sykemeldt i to uker. Foto: Sveinung U. Ystad / Dagbladet
SYKEMELDT: Fredag forrige uke ble bloggeren Sophie Elise Isachsen lagt inn på sykehus. Nå er hun sykemeldt i to uker. Foto: Sveinung U. Ystad / DagbladetVis mer

Sophie Elise havnet på sykehus:

Sykemeldt i to uker: - Det har vært fem tunge dager

Sophie Elise har fått klar beskjed om ta livet med ro etter sykehusinnleggelsen.

(Seoghør.no): Fredag forrige uke delte bloggeren Sophie Elise Isachsen (22) et innlegg på Facebook hvor hun skrev at hun var blitt innlagt på sykehus.

- Dette har ikke akkurat vært den mest heldige uken i mitt liv. Ønsk meg god bedring, for akkurat nå er formen helt elendig, skrev hun i innlegget.

Innleggelsen skyldtes en mulig nyrebekkenbetennelse som hun var til utredning for.

Siden da har det vært stille fra 22-åringen, som til vanlig pleier å oppdatere på bloggen og sosiale medier daglig.

Tirsdag ettermiddag kom imidlertid Sophie Elise med et livstegn på bloggen hvor hun skriver at de siste fem dagene har vært tunge.

Sykemeldt

Sophie Elise opplyser at hun de siste dagene har bodd hos familie på Ullern i Oslo.

Hun avslører også at hun er blitt sykemeldt i to uker. Men selv er hun optimistisk om at hun vil bruke kortere tid på å komme til hektene igjen.

- Jeg klarer ikke lengre, og jeg føler meg sikkert helt fin om et par dager, skriver hun.

FALL: Under en liten konkurranse hjemme hos Omer Bhatti i «4-stjerners middag», blir Sophie Elise Isachsen veldig ivrig, og endte i asfalten. - Jeg har høy smerteterskel, sier Isachsen i programmet. Vide: TV Norge Vis mer

Samtidig takker hun helsepersonalet som har hjulpet henne de siste dagene, og skriver at hun nå setter pris på at hun stort sett er frisk.

- Disse dagene finnes på en måte ikke, de bare passerer. Jeg snakker ikke med noen, jeg gjør ikke noe spesielt, jeg utretter ikke noe kult og jeg tenker heller ikke på noe som er særlig bra. Aller mest tenker jeg på all tiden jeg kaster bort.

Se og Hør har vært i kontakt med manageren til Sophie Elise, som opplyser at Sophie Elise ikke vil kommentere innlegget ytterligere.

Opplevde rasehets

For kort tid siden slapp Sophie en splitter ny singel «All Your Friends» som raskt klatret seg oppover på topplistene.

Da videoen til sangen ble sluppet, ble gleden raskt en annen.

I kommentarfeltet, som nå er blitt stengt, flommet det over av rasistiske kommentarer fordi Isachsen danser med en mørkhudet mann.

Sophie Elise kunne ikke tro hva hun leste og reagerte med forferdelse etter den omfattende rasehetsen.

- Jeg blir ikke redd, men jeg blir trist fordi jeg ser at de som kommenterer ofte er voksne menn som refererer til sine barn. Det er forferdelig å tenke på at det er folk med sånne holdninger som er rollemodeller, uttalte hun til Dagbladet.

Vurderer anmeldelse

Også Bjørn Rogstad i Universal Music er rystet over kommentarfeltet til musikkvideoen.

- Vi hadde ikke trodd at en vakker video om kjærlighet mellom to mennesker skulle lokke jordas avskum opp fra avgrunnen. Vi er dypt rystet og sjokkerte.

- Dette er en vanskelig og ett hundre prosent deprimerende situasjon. Skal vi stenge gørra ned og ikke gi de tjue idiotene mer oppmerksomhet enn de allerede har fått eller skal vi la dem steke i sola?

- Vi vurderer alle muligheter – også anmeldelse. Vi er i dialog med de rette instanser rundt dette, skrev han i en tekstmelding til Dagbladet.

HETSES: Musikkvideoen til Sophie Elise nye låt «All Your Friends» får massiv rasehets i kommentarfeltet på Youtube. Video: Universal Music Norge Vis mer

LES OGSÅ: Petter Sjurseth Berg måtte på legevakten etter «Tarzan»-ulykke