Sykehusklovnene fikk Wenche Foss ærespris

Wenche Foss hadde et sterkt engasjement for mennesker i en vanskelig situasjon. Det sammen har Sykehusklovnene, mener juryen for den folkekjære skuespillerens ærespris.

GLADE PRISVINNERE: Geir Lippestad  i Sykehusklovnene er stolt over å ha fått Wenche Foss sin ærespris på 50.000 kroner. Det er også daglig leder Kristin Zachariassen og klovnen Patrick van den Boom.
GLADE PRISVINNERE: Geir Lippestad i Sykehusklovnene er stolt over å ha fått Wenche Foss sin ærespris på 50.000 kroner. Det er også daglig leder Kristin Zachariassen og klovnen Patrick van den Boom. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kveld fikk Sykehusklovnene Wenche Foss sin ærespris under Kjendisgallaen til Se og Hør på Chat Noir i Oslo. Sykehusklovnene består en gruppe profesjonelle scenekunstnere som reiser rundt på flere sykehus for å underholde syke barn. Prisen til Sykehusklovnene er på 50.000 kroner.

- Det er hyggelig at Sykehusklovnene har mottatt denne prisen. Det er så viktig, fordi vi er en ideell organisasjon som jobber for at alle barn på alle barnesykehus skal få gleden av en sykehusklovn, sier styreleder Geir Lippestad til Seoghør.no.

Han mener prisen er veldig viktig for organisasjonen.

- Det å gi glede til barn i en vanskelig hverdag er veldig, veldig viktig: Viktig der og da, og viktig for helsa i fremtiden. Denne prisen vil hjelpe oss i det arbeidet å nå målet: Alle barn på barnesykehus skal få gleden av en sykehusklovn, sier Lippestad.      

Juryen i Wenche Foss sin ærespris består av Fabian Stang, sønn til Wenche Foss, Ellen Arnstad, sjefredaktør i Se og Hør som innstiftet prisen, og Ellen Horn som er sjef for Riksteateret.  Wenche Foss døde i 2011.

Se Rød løper fra Kjendisgallaen 2014 her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer