Jessie J:

Sykehusinnlagt på julaften

Sangeren ble lagt inn på sykehus i julen, og avslører nå skremmende sykdom.

INNLAGT: Artisten Jessie J avslører nå at hun ble innlagt med mystisk sykdom på julaften. Nå har hun også fått diagnosen. Foto: Beretta / Sims /REX / NTB
INNLAGT: Artisten Jessie J avslører nå at hun ble innlagt med mystisk sykdom på julaften. Nå har hun også fått diagnosen. Foto: Beretta / Sims /REX / NTB Vis mer
Publisert

At jula i 2020 skulle bli annerledes enn vi trodde, var det ingen som tvilte på. Feiringen ble imidlertid enda mer annerledes for den britiske sangeren Jessie J (32), som måtte feire julaften fra sykehussengen.

I en ny livevideo på Instagram forteller nemlig sangeren at hun fikk symptomer som innebar at hun hadde problemer med hørselen, ikke kunne synge og at hun hadde vanskelig for å gå rett.

Nå har hun blitt diagnostisert med Ménières sykdom.

Ifølge Helsenorge kjennetegnes Ménières sykdom av periodevise anfall av kraftig svimmelhet, kvalme og oppkast, øresus, nedsatt hørsel og trykkfølelse i det ene øret. Det finnes ingen helbredende behandling, og sykdommen er svært sjelden.

SYKDOM: Realitystjerna ZaraLena Jackson ble rammet av sykdom, som også går ut over utseendet. Video: @zaralenajackson Vis mer

- Døv på det ene øret

I Instagram live-sendingen oppdaterte artisten fansen om hva som faktisk skjedde, og innrømmet samtidig at hun har hatt store problemer med å synge.

- Jeg våknet og kjente at jeg var helt døv på det ene øret, og jeg kunne ikke gå på en rett linje. Jeg ble fortalt at jeg har Ménières sykdom, forteller hun, og fortsetter:

- På julaften var jeg på øreavdelingen på sykehuset og tenkte bare «hva er det som skjer?». Jeg er glad jeg dro inn så tidlig og at de fant ut hva som feilet meg fort, slik at jeg fikk riktig medisin. Jeg føler meg mye bedre i dag.

Videre forteller hun at det tross alt kunne vært verre, og at hun derfor er svært takknemlig for at hun generelt har god helse.

Hårføner i øret

I et annet innlegg på Instagram beskrev artisten videre hvordan hun opplevde det hele, i form av en lang liste.

Der beskriver hun blant annet dagens gjøremål, og forteller at hun brukte dagen på å lage pasta, farge øyenbryna og å gi seg selv en ansiktsmaske - i tillegg til å få en diagnose.

«Nå ser jeg på «Queen's Gambit» (Netflix-serie journ.anm) med fingrene i øra. Jeg har sett den første episoden fire ganger fordi jeg har null fokus og det høres ut som noen har krabbet inn og skrudd på hårføneren i øret mitt», forklarer hun.

Videre ønsker hun alle følgerne sine en god jul, til tross for omstendighetene.

LES OGSÅ: Kom med privat avsløring foran publikum og kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer