- Sykdomsperioden var brutal

Karoline Krüger forteller åpenhjertig om tiden med kreft.

SNAKKER UT: Karoline Krüger snakker ut om kreftsykdommen, og sier at alt ble krystallklart da hun fikk den vonde beskjeden. Foto: Stella Pictures
SNAKKER UT: Karoline Krüger snakker ut om kreftsykdommen, og sier at alt ble krystallklart da hun fikk den vonde beskjeden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For to og et halvt år siden var komponisten og musikeren Karoline Krüger (42) alvorlig kreftsyk, etter at det ble oppdaget en ondartet svulst i tykktarmen.

- Jeg husker den perioden som brutal, men også enormt befiende, sier Krüger til bladet KK.

Krüger har vært sammen med ektemannen, Sigvart Dagsland, i 23 år. Sammen har de døtrene Emma (10) og Sophie (14).

Dagen legen ringte med den nedslående nyheten om svulsten, forteller hun at alt plutselig var klart for henne.

- Jeg så alt krystallklart. Listen over hva som er viktig i livet, ble plutselig veldig lett å skrive. Det var jentene mine, ekteskapet, hjemmet, vennene, klassisk musikk, og så plutselig: Bergens tidende, P2, rent hus og god mat. Når jeg måtte skjære ned til beinet, var det veldig prosaiske ting som gjør hverdagen fin som ble viktig. Det var en befriende opplevelse, sier hun.

HER KAN DU FÅ MED DEG UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV

Ektemannen Dagsland snakket tidligere ut om konas sykdom.

- Det var helt grusomt. Alt annet ble uviktig. Jeg husker vi hadde kjøpt ny bil, akkurat den dagen Karoline fikk vite det, og du kan vel si at den bilen plutselig ikke ble så veldig viktig lenger, sa han til Dagbladet.

Krüger er nå helt frisk.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Alt annet ble uviktig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer