Halsey:

Sykdomsmareritt: - Ble veldig, veldig syk

Artisten avslører en rekke helseutfordringer.

SYKDOM: Artisten Halsey avslører at hun har hatt en rekke helseproblemer etter at hun ble mamma. Foto: Skjermdump fra Instagram
SYKDOM: Artisten Halsey avslører at hun har hatt en rekke helseproblemer etter at hun ble mamma. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det var i juli i fjor at artisten Halsey (27) kunne ønske sitt første barn velkommen til verden. Den gang ble sangeren mamma til sønnen Ender Ridley Aydin, som 27-åringen fikk med partneren Alev Aydin.

Siden den gang har det imidlertid ikke bare vært en dans på roser for artisten.

På Instagram kommer det nemlig frem at 27-åringen har vært plaget med en rekke helseutfordringer etter fødselen, ifølge People.

«Ble veldig, veldig, veldig syk»

Det er i en rekke videoer på Instagrams historiefunksjon at artisten deler en lang liste med symptomer og syndromer.

«Så, jeg vet at mange av dere har lurt på hva som har skjedd med helsen min, og noen av dere så en TikTok i går som bekreftet at jeg er allergisk mot bokstavelig talt alt».

«Helsen har åpenbart endret seg mye etter at jeg ble gravid og fødte. Jeg begynte å bli veldig, veldig, veldig syk».

27-åringen legger også til at hun har vært syk stort sett hele livet, men at det bare ble verre.

«Jeg ble innlagt på sykehus for anafylaksi (allergisk sjokk red.anm.) et par ganger og hadde andre ting på gang. I utgangspunktet, etter å ha besøkt rundt 100 000 leger, fikk jeg diagnosen Ehlers-Danlos' syndrom, Sjøgrens syndrom, MCAS, POTS», skriver artisten - som bruker hjertemonitor - og legger til at legene fremdeles ikke vet bakgrunnen for problemene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer