PRISBELØNNET: Linnéa Myhre har vunnet flere priser i forbindelse med bloggingen sin. Her under fjorårets Costume awards hvor hun mottok en bloggpris fra Anne Lindmo. Foto: Stella Pictures
PRISBELØNNET: Linnéa Myhre har vunnet flere priser i forbindelse med bloggingen sin. Her under fjorårets Costume awards hvor hun mottok en bloggpris fra Anne Lindmo. Foto: Stella PicturesVis mer

- Sykdommen skal helt bort

Linnéa Myhre har i flere år slitt med psykiske problemer og hadde selvmordtanker. Nå ser hun lysere på framtiden.

SEOGHØR.NO: «Sinnabloggeren» Linnéa Myhre (22) har alltid vært åpen om sine psykiske lidelser, og høstet tidligere i år strålende kritikker for debutboka «Evig søndag» hvor hun forteller om anoreksien og depresjonene.

Moldejenta har vært så langt nede at hun ofte tenkte på å ta selvmord, og har tidligere takket moren sin for at hun fremdeles er i live

Nå ser Linnéa lysere på livet enn på lenge. I et intervju med VG forteller hun at hun jobber hardt for å bli helt frisk, og at hun i framtiden håper å kunne livnære seg som forfatter.

– Jeg ser fram til framtiden. Tidligere bare eksisterte den så vidt. Sykdommen skal helt bort, og jeg jobber med det. Man blir bedre for hver dag, og til slutt blir man helt frisk. Man må bare jobbe masse med det, sier hun til avisa.

Etter å ha bodd ett år hjemme hos moren i Molde for å fokusere på det som var viktig flytter 22-åringen tilbake til Oslo etter jul.

– Ting går mye bedre for tiden. Det tar bare tid å bygge seg opp igjen. Før var det et problem bare å skulle spise ute, men med tiden lærer man, og jeg har i det hele tatt blitt veldig flink til å ville meg selv godt. Jeg gleder meg til å starte på nytt i Oslo, selv om jeg er dritlei av både byen og de samme trynene. Men nå håper jeg bare det går oppover. Jeg stoler ikke helt på meg selv, men så lenge man er ved godt mot må man prøve, sier hun. 

Tilbake i hovedstaden vil Linnéa søke på en skriveskole og hun håper at hun en dag kan leve av å være forfatter.

– Jeg trives veldig godt med å skrive, jeg kan ikke se for meg å starte med noe annet. Å bli virkelig god ligger nok veldig mye hardt arbeid unna, men jeg tar utfordringen, forteller hun til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg unnet ikke mamma å gå i begravelsen min