- Sykdommen rev henne istykker

Disse bildene sier alt om Catherine Zeta-Jones' mentale tilstand, før hun ble lagt inn på mentalsykehus.

TØFF TID: - Catherine hadde store problemener med å takle Michaels kreftsykdom. Hun begynte å røyke og drikke, sier en ikke-navngitt kilde om Cathrine Zeta-Jones' mentale tilstand. Dette bildet er fra februar, da hun og Michael Douglas gikk helt amok  Foto: All Over Press
TØFF TID: - Catherine hadde store problemener med å takle Michaels kreftsykdom. Hun begynte å røyke og drikke, sier en ikke-navngitt kilde om Cathrine Zeta-Jones' mentale tilstand. Dette bildet er fra februar, da hun og Michael Douglas gikk helt amok Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag skrev People at Hollywoodstjernen Catherine Zeta-Jones (41) skal ha tilbragt fem dager på mentalsykehus.

Catherine bestemte seg for å legges inn på et mentalsykehus for et kort opphold som følge av stress etter at ektemannen, Michael Douglas, kjempet kampen mot kreften i fjor.

- Etter å ha slitt med stress det siste året, bestemte Catherine seg for å sjekke inn på et mentalsykehus for et kort opphold for å behandle seg for bipolare lidelser type 2, bekreftet skuespillerens talsperson overfor nettstedet.

Bipolære lidelser type 2 beskrives som en psykisk lidelse der den rammede er irritabel med perioder av depresjon. Den rammer cirka seks millioner amerikanere. Lidelsen kan utløses av stress eller forandringer i livet, og fører til humørsvingninger spredt over lengre tid. «Opp»-periodene er derimot ikke like sterke som det motsatte.
 
Kanskje det er forklaringen på at en tydelig irritert Zeta-Jones gikk fullstendig amok da hun og Michael Douglad var ute og spiste i slutten av februar...

Den gang ble de to nemlig møtt av en hel hær av fotografer utenfor restauranten der de spiste i London. Det syntes paret svært lite om.

Bildene, som du kan se hele serien nederst i saken, sier det meste om sinnstilstanden. Det arge ekteparet tok nemlig saken i egne hender og brukte makt for å fjerne et par av de mest irriterende fotografene fra stedet.


41-åringen skal - i hvert fall etter rapportene å dømme - nå føle seg mye bedre.

- Catherine hadde store problemener med å takle Michaels kreftsykdom. Hun begynte å røyke og drikke. Det rev Cathrine istykker å se en så vital mann i en så svekket tilstand. Hun smuldret opp, sier en ikke-navngitt kilde til National Enquirer.

Zeta-Jones skal ha sjekket inn på  Silver Hill-sykehuset i Connecticut forrige onsdag - til en pris av 7000 kroner per dag. Senere sjekket hun altså ut.

- Hun føler seg bra nå, og ser fram til å jobbe med sine to kommende filmer. Det arbeidet starter denne uka, forteller kilden til National Enquirer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Innlagt på mental-sykehus  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer