- Sykdommen hennes ble avslørt

Catherine Zeta-Jones ble presset til å snakke om sykdommen.

KLIKKET: Catherine Zeta-Jones gikk fullstendig amok da hun og Michael Douglas var ute og spiste i slutten av februar. Senere ble det kjent at hun har blitt behandlet for bipolare lidelser type 2.   Foto: All Over Press
KLIKKET: Catherine Zeta-Jones gikk fullstendig amok da hun og Michael Douglas var ute og spiste i slutten av februar. Senere ble det kjent at hun har blitt behandlet for bipolare lidelser type 2. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I midten av april kom nyheten om at Hollywood-stjernen Catherine Zeta-Jones (41) skal ha tilbragt fem dager på mentalsykehus.

Zeta-Jones skal selv ha bestemte seg for å legges inn til et kort opphold som følge av stress i forbindelse med ektemannen Michael Douglas' (66) kamp mot kreften - en kamp han endelig vant i januar i år.

- Etter å ha slitt med stress det siste året, bestemte Catherine seg for å sjekke inn på et mentalsykehus for et kort opphold for å la seg behandle for bipolare lidelser type 2, bekreftet skuespillerens talsperson overfor People tidligere denne måneden.

Hvis det var opp til 41-åringen selv, ville hun nok ha holdt kampen mot lidelsene skjult for alt det var verdt. Men det var ikke mulig, ifølge ektemannen.

- Cathrine har vært ganske åpen om det ettersom hun ble avslørt, sa Michael Douglas i tirsdagens «Oprah Winfrey Show».

66-åringen mener nemlig at det var andre pasienter som ganske sikkert registrerte at de to superstjernene oppsøkte hjelp for å få bukt med problemet.

- Noen sa sikkert til andre medpasienter noe slikt som «du vil ikke tro hvem som er her nå». Og med en gang det skjedde, tror jeg hun følte at det var best å gå ut med historien og rett og slett være åpen om det, fortalte Douglas i showet, ifølge People.

Catherine Zeta-Jones gikk fullstendig amok da hun og Michael Douglas var ute og spiste i slutten av februar. Denne episoden ble raskt satt i sammenheng med hennes bipolare lidelser type 2.  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sykdommen rev henne istykker  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer