- Sykdommen er en erfaring som sitter i meg

Skuespiller Lena Kristin Ellingsen var sykmeldt i ett år.

BLE SLÅTT UT: Lena Kristin Ellingsen ble i mars 2012 fullstendig slått ut med post-viral-tretthets-syndrom. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
BLE SLÅTT UT: Lena Kristin Ellingsen ble i mars 2012 fullstendig slått ut med post-viral-tretthets-syndrom. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Himmelblå»-skuespilleren Lena Kristin Ellingsen (31) ble for drøye to år siden fullstendig slått ut med sykdom. Diagnosen var post-viral-tretthets-syndrom.

- Sykdommen er en erfaring som sitter i meg. I motsetning til før, tar jeg signalene veldig fort. Jeg blir tung i kroppen, trøtt og umotivert. Da må jeg stoppe opp og kjenne etter. Har jeg det sånn fordi jeg har vært for fysisk aktiv eller fordi jeg har gått inn i en jobb jeg egentlig ikke liker? Jeg har blitt mye bedre på å velge hva jeg har lyst til å gjøre, gå etter magefølelsen, velge det som gir meg energi eller mening, sier hun til Dagbladets magasin God torsdag.

Ellingsen er ikke redd for at hun skal møte veggen nok en gang.

- Nei, jeg har i etterkant av sykdommen kjent hvor mye jeg egentlig tåler. Jeg tøyer strikken langt, men jeg vet i hvilken retning jeg kan tøye den.

31-åringen er samboer med skuespiller Trond Fausa Aurvåg. Han fortalte tidligere i år at det var godt å se at kjæresten er blitt frisk.

- Hva skal jeg si om det. Jeg synes det er veldig deilig og er veldig glad for at hun er frisk igjen. Det var kjipt å se henne syk, men veldig fint at hun har blitt frisk igjen, sa han til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var kjipt å se henne syk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer