NÅ: Det var en redusert og betydelig lettere Elton John, som sammen med ektemannen David Furnish, hilste sine celebre gjester velkommen.  Foto: Stella Pictures
NÅ: Det var en redusert og betydelig lettere Elton John, som sammen med ektemannen David Furnish, hilste sine celebre gjester velkommen. Foto: Stella PicturesVis mer

Sykdom slanket Elton John

Sjokkerte da han viste seg offentlig for første gang på et halvt år...

SEHER.NO:  Det var et fantastisk oppmøte da Sir Elton John arrangerte den årlige veldedighets-tilstelningen ”Enduring Vison Event” i samarbeid med ”Elton John Aids Foundation” i New York.

Dette var sangerens første offentlige opptreden siden han nylig ble utskrevet fra en innleggelse på sykehus. Sjokkerte gjester var vitne til en vert som så sliten ut og som var temmelig redusert.

62-åringen har slitt med vektøkning i flere år og for seks måneder siden bestemte han seg for å ta grep. Han startet på en streng diett og trente tennis daglig. Da han deretter ble innlagt på sykehuset for både influensa og E. coli-smitte, raste kiloene av, skriver Daily Mail.

Mørke poser
Sykdommen krevde at sangeren ble nødt til å kansellere flere opptredener for britisk og amerikansk fjernsyn.

Til tross for mørke poser under øynene klarte en 13 kilo lettere Elton å underholde sine gjester.

På den celebre gjestelisten sto navn som tidligere president Bill Clinton, James Bond stjerne Daniel Craig, skuespiller Sharon Stone og Courtney Love.

- Beskytt dere!
Superstjernen ankom veldedighetsarrangementet med sin partner David Furnish, og holdt foredrag om farene ved ubeskyttet sex.

- Vi opplever at altfor mange unge mennesker ikke vet å beskytte seg når de har sex, sa han til BBC Radio1.

- Hvert 10. år blomstrer det opp en ny generasjon unge mennesker som vi blir nødt til å undervise, fortsatte han.

Organisasjonen er nyskapende når det kommer til HIV-forebyggende arbeid. Noen av fanesakene er å motvirke stigmatiseringen og diskrimineringen som oppstår i forbindelse med HIV/AIDS. De tilbyr også støtte for mennesker som lever med sykdommen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901!

LES OGSÅ: Du er HIV-positiv