«Skal vi danse»:

Sykdom i «Skal vi danse»-leiren

TV 2 jobber med å tilrettelegge og avklare situasjonen.

SYKDOM: TV 2 bekrefter at det er sykdom i «Skal vi danse»-leiren. Foto: Fredrik Arff/ TV 2
SYKDOM: TV 2 bekrefter at det er sykdom i «Skal vi danse»-leiren. Foto: Fredrik Arff/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høstens utgave av danseprogrammet «Skal vi danse» er godt igang. Allerede har fire av årets kjendiser sett seg nødt til å forlate parketten, og resten ligger nå i hardtrening for å ikke være nestemann ut av dansen.

Det gjør dermed at denne ukens hendelse muligens kommer på et noe dårlig tidspunkt, rent treningsmessig.

Mandag denne uken kunne nemlig deltaker Siri Kristiansen (42) røpe på Instagrams historiefunksjon at dansepartneren hennes, Tarjei Svalastog, er nede for telling. Hun forteller at han på det tidspunktet lå på hotellrommet og kastet opp.

- Jeg håper han blir fort frisk så han kan komme tilbake og være min utkårede krabbe på parketten, sa hun, og refererte trolig til deres kommende danserutine.

HARD MEDFART: Det gikk ikke helt som planlagt for radioprofil Siri Kristiansen og dansepartneren Tarjei Nøstvold Svalastog under lørdagens «Skal vi danse». Video: «Skal vi danse», TV 2 / Privat / Rød Løper Vis mer

Også Thomas Alsgaard (48) bekrefter på sin Instagram at hans dansepartner, Rikke Lund, er blitt syk. Han benyttet da muligheten til å ta seg et utendørs bad.

Bekrefter smitte

Til Se og Hør bekrefter pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, at det har oppstått sykdom blant deltakerne i «Skal vi danse».

- Vi kan bekrefte at enkelte aktører i «Skal vi danse»-leiren er satt ut av spill med magerelaterte symptomer. De involverte er sendt hjem fra trening og blir fulgt tett opp av produksjonen, samt helsefaglig personell som er tilknyttet produksjonen, forteller pressesjefen.

Videre forteller han at de er i gang med å kartlegge hva som kan være årsaken til sykdommen, og bekrefter samtidig at det er blitt gjennomført nye tester for covid-19 - for å være på den sikre siden.

- Situasjonen får selvsagt konsekvenser for mengden av dansetrening for dem som er rammet. Vi jobber med å tilrettelegge for at konsekvensene av dette skal bli minst mulig, sier Dahl.

GOD KJEMI: Nathan «Nate» Kahungu og dansepartneren Helene Spilling har fått mye oppmerksomhet i forkant av «Skal vi danse»-premieren. Video: Rød Løper Vis mer

Fikk vikar

Det er foreløpig uklart hva som vil skje hvis det blir slik at de som er syke ikke kan stille til lørdagens sending, men vanligvis er det vikarer som stepper inn.

Det skjedde for eksempel i fjorårets sesong, etter at Santino Mirenna fikk skulderen ut av ledd.

Selv om han fullførte dansenummeret, løp Mirenna av parketten så fort dommerne skulle gi sine tilbakemeldinger. Han ble deretter hentet i ambulanse.

Som følge av skaden måtte hans dansepartner, Emilie Nereng (24), midlertidig få vikar. Hun danset med Ivo Havaranek den påfølgende lørdagen, mens Mirenna var delvis tilbake lørdagen etter. Deretter klarte han og Nereng å danse seg helt til kvartfinalen i 2019-utgaven av programmet.

SE OGSÅ: Gjorde endringer etter marerittskade

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer