Syk mann var betatt

Langrennsstjernen Kristin Størmer Steira var heldigvis ikke hjemme da mannen oppsøkte hjemstedet hennes.

STØTTE: Kristin (t.v.) har snakket en del med lagvenninnene sine om episoden. her fra en treningssamling sammen med f.v. Marit Bjørgen, Guro Størmer Solli og Vibeke Skofterud. Foto: Tor Kvello, Se og Hør
STØTTE: Kristin (t.v.) har snakket en del med lagvenninnene sine om episoden. her fra en treningssamling sammen med f.v. Marit Bjørgen, Guro Størmer Solli og Vibeke Skofterud. Foto: Tor Kvello, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En mann i 20-årene ble innlagt på psykiatrisk avdeling etter å a forsøkt å oppsøke skistjernen Kristin Størmer Steira (25) i Tana.

Mannen som hadde reist over 200 mil var tydeligvis ikke klar over at Kristin har flyttet sørover til Drøbak - og dessuten klarte han ikke finne frem til familiens hus.

VM-bronsevinneren fra 2005 har aldri møtt mannen, men er blitt oppringt av ham én gang. Han ønsket at de skulle bli et par, skriver VG.

- Dette var en syk person som bare var veldig betatt. Jeg har aldri følt meg truet eller redd, met det er klart det ikke er noe morsomt når sånt skjer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer