Syk Lars Monsen på kjærlighetsferie

Villmarkshelten tok med sin elskede på vinferie midt i den tøffe tiden. Se hvor de dro!

KJÆRLIGHETEN GJØR DEM STERKE: Lars og Trine sammen under en Gullruten-utdeling. På sin egen Facebookside forteller Trine at hun er stolt av måten samboeren takler tøffe utfordringer på. Foto: Andreas Fadum
KJÆRLIGHETEN GJØR DEM STERKE: Lars og Trine sammen under en Gullruten-utdeling. På sin egen Facebookside forteller Trine at hun er stolt av måten samboeren takler tøffe utfordringer på. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ett år etter at villmarkshelten Lars Monsen (50) fikk sykdommen borreliose etter et flåttbitt, er hverdagen fortsatt et slit for TV-helten. Samboeren Trine Rein (42) står fjellstøtt ved mannens side i hans kamp for å bli frisk.

Nå har hun sett seg lei på at han ikke får den hjelpen han trenger fra det offentlige helsevesenet. På sin egen Facebookside skriver hun:

-  Siden jeg postet en link angående status på min kjæreste Lars Monsens helsetilstand, har siden min ekplodert av nye følgere. Det triste er at det er så mange av dere der ute som sliter med den samme sykdommen, og det gis ingen hjelp gjennom det offentlige helsevesenet.

- 10. mai deltar vi i en demonstrasjon i Oslo, som vi håper vil rette mer fokus på utfordringene ved borreliose. Ingen av oss har noen gang tidligere deltatt i en demonstrasjon, forteller Trine.

Innimellom alle utfordringene knyttet til sykdommen, greier paret å nyte kjærligheten. Nylig var de på tur sammen:

- På den positive siden var vi i stand til å hygge oss noen dager i vakre Piemonte i Italia, der vi smakte på ulike viner fra et av verdens beste vindistrikter. Det ville aldri vært mulig hvis ikke Lars hadde valgt å gå sine egne veier i å finne en kur, skriver popartisten.

Hun er full av beundring for måten kjæresten takler den tøffe tiden:

- Å møte ham var et vendepunkt. Han er så viljesterk. Lars nærmest kjeftet meg tilbake i yrket mitt. Han støttet meg veldig, forteller Trine i et intervju med bladet Lev Bra.

LES OGSÅ:     Slik levde Monsen med smertene


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer