Syk George Michael rammes av AIDS-rykter

Nå har spekulasjonene nådd internasjonale medier.

SVÆRT DÅRLIG: George Michaels tilstand skal være dårlig, og nå rammes han av HIV- og AIDS-rykter. Foto: All Over Press
SVÆRT DÅRLIG: George Michaels tilstand skal være dårlig, og nå rammes han av HIV- og AIDS-rykter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen George Michael (48) ble forrige uke lagt inn på sykehus i Wien med et alvorlig tilfelle av lungebetennelse. Tilstanden til stjernen var i begynnelsen svært alvorlig, og Michael ble fraktet til sykehuset etter at han opplevde sterke smerter i brystet.

«Han er svært syk og blir behandlet på sykehus. Tilstanden hans har stabilisert seg, og han har blitt bedre etter å ha mottatt behandling. Hvor lenge det er til han er frisk er umulig å forutsi, men han kan ikke fullføre turneen, hvile, ro og fred er nå det viktigste», skrev artistens telsperson i en pressemelding.

Nå spekuleres det i om 48-åringen er HIV-positiv. Blant annet skriver økonomi- og finansavisen International Business Times om saken.

«Selv om han selv aldri har bekreftet at han er HIV-positiv, ser det ut til at hans rykte som en vill festløve i tillegg til sykdommen, har fått folk til å spekulere i om det er det som feiler ham», skriver avisen på sine nettsider.

Ryktene går heftig på nettsamfunnet Twitter, der et stort antall brukere frykter det samme.

«Ryktene går om at George Michael har HIV. Vær så snill, nei. Det hadde knust sjelen min», skriver en bruker ifølge IBT.

«Det er trist å høre at George Michael kan ha AIDS. Lungebetennelse er en vanlig følge av HIV-viruset», skriver en annen.

Stjernens talsperson ønsker ikke å gå ut med noen ny informasjon om Michaels tilstand, men forsøker å slå tilbake mot ryktene om helsen hans.

«George Michael er syk med lungebetennelse og enhver annen spekulasjon om hans sykdom er usann», heter det i en pressemelding.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Han er veldig dårlig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer