Syk før «Stjernekamp»

Mariann Thomassen har fått bihulebetennelse.

SYK: Mariann Thomassen er ikke i topp form før lørdagens program. Her sammen med programleder Kåre Magnus Bergh.  Foto: Stella Pictures
SYK: Mariann Thomassen er ikke i topp form før lørdagens program. Her sammen med programleder Kåre Magnus Bergh. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Mariann Thomassen (33) kjemper hver uke for å beholde sin plass i NRK-programmet «Stjernekamp». I lørdagens episode skal deltagerne bryne seg på sjangeren hip hop. Men Mariann har ikke fått den beste oppladningen.

På bildedelingstjenesten Instagram la hun i går ut et bilde av en pilleboks med teksten:
"Sick! Vore til legen i dag og fått bekrefta bihulebetennelse".

Om dette kommer til å påvirke fremføreslen lørdag - vil tiden vise.

Mariann, som ble singel etter bruddet med Jørgen El Fakiri, kom blant de tre dårligste i første episode av programmet, men berget plassen forrige uke med Led Zeppelins «Whole Lotta Love».

Konseptet på «Stjernekamp» er simpelt: Etablerte artister skal konkurrere i ulike musikksjangere og sloss om tittelen «Norges ultimate entertainer».

«Stjernekamp» ser du lørdag klokken 19.55 på NRK 1. Se vår store TV-guide her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Smykket seg med hestehår

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer