<strong>SYK:</strong> Vibeke Klemetsen elsker å være trebarnsmor, men etter fødselen har både hun og samboeren Thomas Weeden ligget utslått med både lungebetennelse og influensa. &#8211; Det har vært hardt, men babyen har det kjempebra, smiler den vakre 36-åringen Foto: Espen Solli/Se og Hør
SYK: Vibeke Klemetsen elsker å være trebarnsmor, men etter fødselen har både hun og samboeren Thomas Weeden ligget utslått med både lungebetennelse og influensa. – Det har vært hardt, men babyen har det kjempebra, smiler den vakre 36-åringen Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Syk etter fødselen

Vibeke Klemetsen er lykkelig trebarnsmor. Men tiden etter keisersnittet har ikke vært helt som planlagt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «71 grader nord»-aktuelle Vibeke Klemetsen (36) ble for under en måned siden mamma for tredje gang til lille India Leona.

Fra før av har hun og kjæresten Thomas Weeden (37) sønnen Liam Texas (2), og med Daniel Franck (37) har hun Sophie (13). Under en pressefrokost i regi av Mills og Soft Flora – satt 36-åringen i panelet for å snakke om sunn mat for barn.

- Det er veldig viktig hva jeg putter i munnen, både når jeg er gravid og etter barna er født. Nå når jeg ammer, spiser den lille mat som kommer fra min kropp. Derfor tenker jeg godt igjennom hva jeg spiser, selv om jeg er veldig svak for sukker, sier flotte Vibeke til Seoghør.no.

Fødselen av lille India Leona ble utført med keisersnitt på grunn av et brudd Vibeke fikk i bekkenet for et og et halvt år siden.

- Det var rart å få en dato, og så er ungen ute på en time. Men det gikk veldig bra, selv om jeg hadde ønsket å føde naturlig.

- Vibeke elsker å være trebarnsmor, men forteller at sykdom har gjort prosessen vanskeligere.

- Vi har ligget utslått med alt som går an å få, influensa og lungebetennelse – nesten hele tiden. Så det har gjort alt litt vanskelig. Men babyen har det bra, hun sover hele tiden og er helt nydelig, smiler hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vurderte å trekke meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer