Syk Elton John må avlyse sommerturné

En omfattende blindtarmbetennelse gjør at superstjernen må utsette alle konserter.

MÅ AVLYSE: På grunn av en omfattende blindtarmbetennelse som krever både medisinering og kirurgi, må Elton John utsette konsertene i sin sommerturné. Her er poplegenden avbildet under en opptreden på Carnegie Hall Medal Of Excellence Gala i New York Foto: All Over Press
MÅ AVLYSE: På grunn av en omfattende blindtarmbetennelse som krever både medisinering og kirurgi, må Elton John utsette konsertene i sin sommerturné. Her er poplegenden avbildet under en opptreden på Carnegie Hall Medal Of Excellence Gala i New York Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Elton John (66) må alyse sommerens europaturné på grunn av alvorlig blindtarmbetennelse. Det bekrefter talspersonen hans overfor People.   

Superstjernen skulle egentlig opptre i Hyde Park i London fredag, sammen med Elvis Costello og Ray Davies fra The Kinks. Men artisten er nå ute av stand til å stille opp, og samtlige konserter fremover er blitt utsatt til over sommeren.

- Elton er utrolig skuffet over å møtte utsette disse turnédatoene. Han er ivrig etter å komme tilbake i toppform og spille de gjenværende konsertene i starten av september 2013, uttaler talspersonen til People.

«Rocket Man»-sangeren skal ha tilkalt et team av leger etter at han begynte å føle seg dårlig under europaturéen. 66-åringen gjennomgikk ulike scanninger og blodprøver før han ble diagnostisert med en omfattende blindtarmbetennelse.
 
Betennelsen skal ha vært slik plassert at smerten ved trykk mot buken har vært svakere enn normalt, noe som betyr at man kan gå uvitende med blindtarmbetennelsen over tid.

Elton John går nå på en intensiv antibiotikakur og skal etter planen opereres iløpet av de kommende ukene. Operasjonen vil bli utført etter at legene har forsikret seg om at de har fått redusert giftstoffene i det betente området i tilstrekkelig grad, ifølge Johns hjemmeside.

Etter alt å dømme vil ikke popstjernen få noen kjedelig rekonvalesens. Han og ektemannen David Furnish (50) ble i januar foreldre til sin sønn nummer to, Elijah (6 mnd). Fra før av har de sønnen Zachary (2), som ble født før jul i 2010.

14. desember er poplegenden forhåpentlig i bedre form enn noensinne. Da skal han nemlig holde konsert i Oslo Spektrum.

LES OGSÅ: Brillene hans får eget hotellrom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer