SYK: Stian Blipp har fått lungebetennelse, og kan ikke lede fredagens Idol-sending. Foto: Espen Solli, Se og Hør
SYK: Stian Blipp har fått lungebetennelse, og kan ikke lede fredagens Idol-sending. Foto: Espen Solli, Se og HørVis mer

Syk Blipp kan ikke lede «Idol»

TV 2 har hentet inn erstatter som skal være programleder på fredag.

SEOGHØR.NO: Førstkommende fredag er det klart for filmaften i TV 2-programmet «Idol». Men programleder Stian Blipp (24) er syk, og kan ikke lede sendingen.

ERSTATTER BLIPP: Guri Solberg blir fredagens Idol-programleder. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
ERSTATTER BLIPP: Guri Solberg blir fredagens Idol-programleder. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

– Stian har pådratt seg lungebetennelse, og fått streng beskjed fra legen om å holde seg i ro for å bli raskere frisk. Helsa kommer alltid først, og vi sender bøttevis med lykkeønskninger til Stian, og håper han blir snart frisk igjen, sier «Idol»-pressekontakt Bjarne Laastad til TV2.no.

Derfor har kanalen hentet inn Guri Solberg (38) som erstatter. Solberg har tidligere vært programleder for den populære sangkonkurransen.

Det var hun i 2011 sammen med Ravi.


– Jeg har en litt annerledes TV-sesong i høst der jeg har hatt fokus på planlegging og litt lengre linjer, så det at jeg kan bidra når det trengs, og å få en dose med livefølelse i tillegg er kjempegøy. Jeg kjenner jo Idol godt, og er nå så heldig at jeg får jobbe med flere av de samme, flinke folkene som jeg jobbet med da jeg ledet Idol for tre år siden. Idol er jo tv som vekker sterkt engasjement, store følelser, jubel og tårer både blant de som ser på og de som er med. Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med de fine Idol-finalistene, sier Solberg selv til TV2.no.

Solberg har god erfaring i å steppe inn når det trengs. Hun gjorde det samme tidligere i høst i «Skal vi danse», da Didrik Solli-Tangen var syk.

Om Solberg har noen planer om å stjele showet med en av Stian Blipps ville danser på scenen, er imidlertidig uvisst...

LES OGSÅ: Hør Blipps romantiske ballade