Syk av stress og alkohol

Usunn livsstil og striden i a-ha sendte Magne Furuholmen på sykehus i all hast.

OPPGITT: - Ingen våger å si noe er skikkelig bra, eller skikkelig dårlig før de ser hvordan det går. Journalistene mangler rett og slett baller, sier Magne Furuholmen. Foto: SCANPIX
OPPGITT: - Ingen våger å si noe er skikkelig bra, eller skikkelig dårlig før de ser hvordan det går. Journalistene mangler rett og slett baller, sier Magne Furuholmen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

 Livstruende syk!


SEHER.NO: I 1999 holdt Magne Furuholmen (44) på å miste livet etter et anfall av galopperende hjerteflimmer. Årsaken til anfallet var - ifølge a-ha-biografien "The swing og things" - store konflikter i bandet og en usunn livsstil med mye alkohol og dårlig kosthold, skriver Se og Hør.


- Ja, det endte på sykehus for min del. Det skyldtes bandet, det skyldtes kompliserte psykologiske relasjoner oss imellom, og et altfor sterkt ønske fra min side om å bidra til å få ting til å gå i stedet for å for å la ting skjære seg, forteller Magne åpenhjertig i biografien.


I all hast ble han kjørt til sykehuset etter å ha besvimt to ganger. Legene reddet livet hans ved hjelp av betablokker og elektrosjokk.


Siden episoden for åtte år siden har Magne vært avhengig av medisinering.


Les mer i dagens utgave av Se og Hør.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer