Coronavirus:

Syk - får ikke coronatest

«America's Got Talent»-dommeren holder seg borte fra jobb.

SYK: Heidi Klum (46) forteller på Instagram at hun har forsøkt å få seg testet for corona, uten å lykkes. Foto: NTB scanpix
SYK: Heidi Klum (46) forteller på Instagram at hun har forsøkt å få seg testet for corona, uten å lykkes. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Coronaviruset har spredd seg kraftig over hele verden - også i Hollywood. Tidligere denne uken ble det klart at Tom Hanks og kona Rita Wilson var blitt smittet av viruset.

Nå frykter også «America's Got Talent»-dommeren og den tidligere supermodellen Heidi Klum (46) at hun kan være smittet. I en video på Instagrams historiefunksjon forteller 46-åringen at hun er syk, og at hun er hjemme fra tv-jobben i frykt for å smitte andre.

- Det startet med at jeg frøs, følte meg febersyk, hostet og hadde rennende nese, forteller hun til følgerne sine.

Får ikke test

Videre forklarer hun at hun håper at hun kun er forkjølet, men at hun hittil ikke har fått testet seg for viruset.

- Jeg skulle gjerne tatt testen, men det er bare ikke mulig. Jeg har forsøkt med to ulike leger, men det har bare ikke gått, sier Klum.

Hun avslutter med å be følgerne sine holde seg inne dersom de føler seg syke.

SYNGER OM VIRUSET: Norges Eurovision-finalist Ulrikke Brandstorp ser det lyse i hverdagen, som for tiden og i likhet med andre nordmenn er preget av coronaviruset COVID-19. Video: Instagram / @Ulrikkeofficial Vis mer

Også en rekke amerikanske tv-produksjoner har valgt å lukke sendingene sine for publikum, i likhet med norske mediehus. Det gjelder også for «America's Got Talent».

- På grunn av den pågående globale situasjonen med COVID-19, har vi jobbet tett med produksjonsteamene og nettverkspartnerne våre for å ta grep for å bidra til å redusere risikoen for at deltakerne, de ansatte og publikumet vårt blir utsatt, sier en representant for programmet til People.

Orlando Bloom i karantene

En rekke internasjonale kjendiser er også i karantene etter utbruddet. En av dem er skuespiller Orlando Bloom. Han fortalte selv at han dro hjem til USA fra Praha på grunn av viruset, og at han kommer til å være i hjemmekarantene.

- Det hele virker som galskap med denne corona-greia, men gjør det riktige for deg og din familie, og hold deg trygg, var budskapet hans til følgerne sine.

SINNSYKT: At halloweenfeiring har blitt en stor greie, også her til lands, er ikke å stikke under en stol. Men dronningen av utkledning er og forblir Heidi Klum. Sjekk den syke forvandlingen. Reporter: Thea Hope. Video: Heidi Klum/Rød Løper Vis mer

Bloom er forlovet med artist Katy Perry, som nylig avslørte at de venter sitt første barn sammen. Hun har den siste tiden vært i Australia, men skal nå også ha reist hjem på grunn av smittefaren, skriver People.

En rekke norske kjendiser sitter også i karantene, som Ronny Brede Aase, Amalie Snøløs og kongeparet.

Også en rekke festivaler og konserter er utsatt eller avlyst på grunn av COVID-19.

LES OGSÅ: Corona-vitsen tar nettet med storm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer