Sydde dåpskjole på en dag

- Jeg ville lage noe som gjør at man ser den tilhører en gutt, sier «Skal vi danse»-stjernen Nadya Khamitskaya.

SYDDE EGEN DÅPSKJOLE TIL SØNNEN: «Skal vi danse»-proff og klesdesigner Nadya Khamitskaya brukte kun en dag på å lage en egen dåpskjole til sønnen Leon. Foto: Stella Pictures
SYDDE EGEN DÅPSKJOLE TIL SØNNEN: «Skal vi danse»-proff og klesdesigner Nadya Khamitskaya brukte kun en dag på å lage en egen dåpskjole til sønnen Leon. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Skal vi danse»-proff og klesdesigner Nadya Khamitskaya (29) skal søndag feire barnedåp, etter at hun i mars fødte sønnen Léon Mathias.

Til Seoghør.no sier Nadya - som til daglig er designer for klemserket Venti Uno - at hun fikk en utfordring da hun skulle lete etter dåpskjole til sønnen.

Alle antrekkene hun fant var nemlig for feminine for Nadyas smak.

- Det er så mye der ute som blir veldig jentete. Jeg ville lage noe som gjør at man ser at den tilhører en gutt, sier Nadya til Seoghør.no.


Sydde selv
Løsningen ble å sy en dåpskjole selv, i løpet av søndagen.

- Jeg dro til en stoffbutikk lørdag , og fant en farge som matcher min kjole fra Venti Uno. Pappaen skal få ett tørkle for dresslommen.

- Søndag brukte jeg flere timer på å tegne dåpskjolen, og i 16-tiden begynte jeg å sy. Jeg tror jeg ble ferdig i tolv-ett tiden om natten, sier hun til Seoghør.no.

Faren til Leon er VG-journalisten Mads Andersen.

30 gjester
Til sammen regner Nadya med at det blir rundt 30 gjester fra både Norge og hennes hjemland Hviterussland under dåpen, som skal skje i Paulus kirke på Grünerløkka i Oslo.

Nadia også brukt mye tid på å plannegge festen etter dåpen, men hevder det ikke har vært slitsomt å kombinere med mammarollen.

- Jeg elsker å planlegge til slike anledninger. Og jeg vil helst lage alt selv, så det blir rød tråd gjennom hele dagen.


- Jeg har bestillt glassbrikker, og etiketter for flasker som også er i samme farger.  Jeg skal bake og lage all maten selv med noen snille vinninner og familien. Jeg gleder meg virkelig, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Stolt av å vise hvilket land jeg bor i

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer