Swift åpner seg om bruddet fra Styles

- Jeg følte angst gjennom hele forholdet, avslører popstjernen.

VARTE KUN I HALVANNEN MÅNED: Taylor Swift klarte aldri å slappe ordentlig av da hun var sammen med Harry Styles for hun følte hele tiden at det snart ville bli slutt. Her er eksene sammen i Central Park Zoo i NYC i desember 2012.  Foto: All Over Press
VARTE KUN I HALVANNEN MÅNED: Taylor Swift klarte aldri å slappe ordentlig av da hun var sammen med Harry Styles for hun følte hele tiden at det snart ville bli slutt. Her er eksene sammen i Central Park Zoo i NYC i desember 2012. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Taylor Swift (25) er for tiden stormforelsket i sin kjære Calvin Harris (31) som hun har vært sammen med siden i mars i år.

Paret blir ofte sett tett omslynget sammen på romantiske dater, poster søte bilder av hverandre på sosiale medier og skryter uhemmet av hverandre.

Men det har ikke alltid gått like bra for sangfuglen i kjærlighetslivet.

I mange år var hun inn og ut av ulike forhold til kjendismenn som Harry Styles (21), John Mayer (38), Jake Gyllenhaal (34) og Taylor Lautner (23), og mange av bruddene har det blitt sanger om i etterkant.

Nå åpner Swift seg om forholdet til «One Direction»-kjekkasen Harry Styles - som låta «Out of the Woods» skal være inspirert av.

- Den sterkeste følelsen jeg hadde gjennom hele forholdet var angst. Fordi alt føltes så skjørt og avventende. Det var alltid som om: «Ok, hva er neste veisperring? Hva er det neste som kommer til å sette hindringer for dette? Hvor lang tid har vi før dette blir omgjort til et forferdelig rot og vi gjør det slutt? En måned? Tre dager?» forteller hun til magazinet GQ, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

DEN GANG DA: Her går paret hånd i hånd i Soho i New York i begynnelsen av desember 2012. En måned senere gjorde de det slutt etter en stor krangel på en ferie sammen. Foto: ALL OVER PRESS
DEN GANG DA: Her går paret hånd i hånd i Soho i New York i begynnelsen av desember 2012. En måned senere gjorde de det slutt etter en stor krangel på en ferie sammen. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

Swift og Styles ble kjærester i november 2012 og var nærmest uatskillelige frem til det brått ble slutt mellom dem under en tur til ferieparadiset Virgin Gorda i januar halvannen måned senere.

- Jeg tror mange forhold kan være veldig sterke og man håper jo på at sitt eget forhold også skal være solid og sunt, men det er ikke alltid det man får.

- Men det betyr ikke at det ikke er spesielt og ekstraordinært å ha et forhold som er skjørt og å oppleve noe meningfylt i den skjørheten, forklarer hun til bladet.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: I dag er Taylor lykkelig med stjerne DJ'en Calvin Harris. De har nå vært et par i syv måneder. Foto: Xposure
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: I dag er Taylor lykkelig med stjerne DJ'en Calvin Harris. De har nå vært et par i syv måneder. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: - Man trenger ikke være kjærester for å elske noen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer