AYLARS BESTE VENN: Chihuahuaen Amada ble denne uka operert for svulst hjemme hos Aylar på hennes eget stuebord. Hovedbildet er fra 2002. Foto: All Over Press / Twitter
AYLARS BESTE VENN: Chihuahuaen Amada ble denne uka operert for svulst hjemme hos Aylar på hennes eget stuebord. Hovedbildet er fra 2002. Foto: All Over Press / TwitterVis mer

Svulstoperert på spisebordet

Aylars trofaste følgesvenn sliter med helsa.

SEOGHØR.NO: Gjennom de siste 11 årene har Aylar og hunden hennes Amada bare vært adskilt noen få ganger, og de har selvsagt knyttet sterke bånd seg i mellom.

Men den 11 år gamle chihuahuaen begynner å merke alderen. Denne uka ble den operert for svulst. Operasjonen skjedde hjemme hos Aylar på spisebordet hennes. 

- Amada begynner å bli gammel, og det hun har vært med meg helt siden jeg kom i rampelyset. Hun er som et barn for meg, forteller Aylar til SeogHør.no.

Operasjonen var udramatisk, men først om en uke får hun svar på om svulsten er god- eller ondartet. Amada har tidligere i år også slitt med andre helseproblemer. Det var svært dramatisk da hun fikk en prolaps for kort tid siden. 

- Hun skrek av smerte og hadde det veldig vondt. Vi var hos veterinær og heldigvis responderte hun bra på behandlingen hun fikk der. Operasjon på en så gammel hund hadde vært uaktuelt på grunn av alle komplikasjonene som kan skje.

Aylar ble derfor nødt til å gå noen runder med seg selv:

- Jeg var da inne på tanken om at hvis hun måtte opereres så ville jeg gi slipp på henne. Men hun er en fighter og ble frisk, forklarer TV-personligheten videre.

LES OGSÅ: Aylar fikk gave av ukjent søster