Sharon Stone:

- Svulstene var gigantiske

Hollywood-stjernen ble tatt på sengen av kirurgen som opererte henne.

SJOKKERT: Sharon Stone ble tatt fullstendig på sengen av kirurgen som opererte henne. Bildet er tatt i Los Angeles i februar i fjor. Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / NTB
SJOKKERT: Sharon Stone ble tatt fullstendig på sengen av kirurgen som opererte henne. Bildet er tatt i Los Angeles i februar i fjor. Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 1992 fikk Sharon Stone (63) enorm oppmerksomhet da hun spilte heite Catherine Tramell i den erotiske thrilleren «Basic Instinct».

Hun var den gang 34 år og en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere, og rollen ga henne raskt status som sexsymbol.

Til tross for mange tilbud har trebarnsmoren tidligere uttalt at hun aldri har lagt seg under kniven.

- Var helt uvitende

I sin nye selvbiografi «The Beauty of Living Twice» kommer derimot Stone nå med sjokkerende påstander om at en lege forstørret brystene hennes uten at hun selv visste om det.

Dette kommer frem i et intervju Hollywood-stjernen har gjort med The Times, gjengitt av People.

IKONISK: Sharon Stones filmøyeblikk fra «Basic Instinct» er i dag blitt til en av de mest kjente scenene i filmhistorien. Foto: NTB Scanpix / REX / NTB
IKONISK: Sharon Stones filmøyeblikk fra «Basic Instinct» er i dag blitt til en av de mest kjente scenene i filmhistorien. Foto: NTB Scanpix / REX / NTB Vis mer

I boka skriver 63-åringen at hun i 2001 fjernet noen svulster i brystene og deretter skulle gjennom rekonstruktiv kirurgi.

«Svulstene var gigantiske. Større enn selve puppen», står det, ifølge nettstedet.

Etter at skuespilleren våknet opp fra operasjonen fikk hun seg imidlertid litt av et sjokk.

Vis mer

«Da bandasjen ble tatt av, oppdaget jeg at jeg hadde fått en hel cup-størrelse større bryster. Han sa "disse passer bedre til hoftene dine". Han forandret på kroppen min uten at jeg visste om det eller hadde gitt samtykke», skriver hun.

Stone stilte spørsmål rundt kirurgens avgjørelse, og forteller at han da skal ha svart henne at hun «ville se bedre ut med større "finere" pupper».

- Tøft å være meg

Stone går ikke mer i detalj rundt hendelsen, men åpner ifølge TooFab også opp om hvordan livet hennes ble snudd til det verre etter den ikoniske «Basic Instinct»-rollen.

«Jeg ble nominert til en Golden Globe Awards i 1993, og da de ropte meg opp som finalist, lo alle i salen. Det var skikkelig tøft å være meg etter at filmen kom ut. Folk trodde mest sannsynlig jeg var den karakteren. Eller så ønsket de det bare», står det.

I fjor vår avslørte filmstjernen at hun en periode i livet slet med tanken på å bli eldre, og å se hvordan kroppen forandret seg.

- På et punkt i 40-årene låste jeg meg inne på badet med en flaske vin og sa: «Jeg kommer ikke ut igjen før jeg aksepterer kroppen min fullstendig», delte hun med tyske Vogue, ifølge Contact Music.

Etter at hun i 2001 ble rammet av en massiv hjerneblødning, som holdt på å koste henne livet, ble derimot ting satt i perspektiv.

- Jeg liker kroppen min mye bedre nå. Jeg er utrolig takknemlig for den. Da jeg var yngre fortalte alle meg hva som var galt med kroppen min. At jeg hadde for mye av det ene eller det andre, har hun fortalt til Allure.

Sammen med eksmannen Phil Bronstein (70) har Stone adoptivsønnen Ronan (20), og som alenemor adopterte hun også sønnene Laird (15) og Quinn (14).

LES OGSÅ: - Jeg var så mentalt sliten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer