- Svulsten krymper

Michael Douglas liker oddsene sine og nekter å tenke på døden.

HAR TROEN: Michael Douglas har troen på at han skal klare å bli frisk fra kreftsykdommen. Her er skuespilleren avbildet i New York i forrige uke.  Foto: All Over Press
HAR TROEN: Michael Douglas har troen på at han skal klare å bli frisk fra kreftsykdommen. Her er skuespilleren avbildet i New York i forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I august kom sjokknyheten om at filmstjernen Michael Douglas (65) har strupekreft, etter at legene fant en svulst på størrelse med en valnøtt nær Douglas' tunge.

Skuespillerstjernen, som nå gjennomgår en tøff cellegiftkur og allerede har gått ned mange kilo som følge av sykdommen, nekter imidlertid å synes synd på seg selv, og ønsker heller ikke at fansen skal bekymre seg unødig, skriver The Sun.
 
- Jeg liker oddsene mine. Jeg tenker ikke på dødelighets-aspektene før de sier til meg «oops, vi må gå tilbake og gjennomføre kirurgi», eller noe slikt, uttalte stjernen nylig.

I et intervju med USA Today i forrige uke kunne Douglas også avsløre at svulsten allerede har begynt å krympe, og at han har god tro på at han skal bli frisk.

- Svulsten krymper. Oddsene er gode... men jeg har ikke funnet Gud ennå. Jeg var veldig opprørt i begynnelsen, men nå har jeg hatt tid til å skjønne at slike ting bare skjer, sa stjernen.

65-åringen innrømmer imidlertid at cellegiften gjør ham utslitt, og at mye av dagen går med til å hvile seg etter behandlingene.

- Jeg har behandlinger om morgenen. De slår meg vanligvis ut til sånn tidlig på ettermiddagen. Så da legger jeg meg ned og tar det med ro, sier stjernen.

Skuespillerstjernen fortalte også at han er svært opptatt av at kona Catherine Zeta Jones og parets to barn, Dylan (10) og Carys (7), vet alt om behandlingen og sykdommen.

- De har klart det fint. Jeg har tatt dem med ned til sykehuset og vist dem alt. De har sett meg få behandlinger. Jeg vet ikke hva annet man skal gjøre. Det er som det er, har stjernen uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Svulsten har begynt å krympe