<strong>- BLIR FRISK:</strong> - På den ene siden så er jeg så utrolig glad over å få vite at jeg faktisk kommer til å være frisk etterpå, men på den andre siden så er jeg kjemperedd for hva som venter meg den kommende tida, skriver Marna Haugen Burøe i et nytt blogginnlegg. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
- BLIR FRISK: - På den ene siden så er jeg så utrolig glad over å få vite at jeg faktisk kommer til å være frisk etterpå, men på den andre siden så er jeg kjemperedd for hva som venter meg den kommende tida, skriver Marna Haugen Burøe i et nytt blogginnlegg. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Marna Haugen Burøe:

- Svulsten er større enn først antatt

Toppbloggeren har både en god og en dårlig nyhet.

Publisert
Sist oppdatert

- En ting er sikkert, jeg kommer til å huske hvert minutt av denne uka for resten av livet. Det har vært inn og ut av Radiumhospitalet, for prøver og undersøkelser. Gode nyheter og dårlige, skriver Marna Haugen Burøe (38) innledningvis i et nytt blogginnlegg.

Tidligere denne måneden fortalte toppbloggeren at hun har fått kreft i livmoren.

Siden har 38-åringen delt oppdateringer med fansen om sin helsetilstand - noe hun også gjør torsdag ettermiddag.

View this post on Instagram

Fuck cancer 🖕 #fuckcancer

A post shared by MARNA HAUGEN (@komikerfrue) on

- Skikkelig nedtur

Haugen Burøe meddeler at hun har både en god og en dårlig nyhet.

- Først og fremst så er det ikke spredning i livmorhalskreften. Det var helt fantastisk å høre! Jeg skal altså ikke legge på røret i denne omgang og gjorde meg klar til å feire. Men så kom behandlingen. Det viser seg at svulsten er større enn først antatt og derfor må jeg nå gjennom intensiv stråling og cellegift en god stund fremover. Og den beskjeden gav meg en skikkelig nedtur, fortsetter hun.

Haugen Burøe legger videre ikke skjul på at hun er bekymret over hva som venter den kommende tida. Likevel finner hun støtte i dem rundt seg.

- På den ene siden så er jeg så utrolig glad over å få vite at jeg faktisk kommer til å være frisk etterpå, men på den andre siden så er jeg kjemperedd for hva som venter meg den kommende tida.

Se og Hør har vært i kontakt med Marna Haugen Burøe, som ikke har noe å tilføye i denne saken.

Fikk sjokk

Det er ikke første gang Haugen Burøe har opplevd å få en alvorlig kreftsykdom. I 2012 fant legene en kreftsvulst i magen hennes, og bloggeren måtte gjennom flere måneder med cellegift før hun ble friskmeldt.

Den gang trodde Haugen Burøe at hun var gravid, og sjokket var stort da hun fikk beskjed om at det var en kreftsvulst, og ikke en baby i magen.

På dette tidspunktet var 38-åringen med i TV 2-programmet «Bloggerne», og seerne fikk følge behandlingen på nært hold. Bloggeren selv sleit imidlertid med å få et gjensyn med den tunge tiden på tv.

- Jeg tror det kan bli tøft. Da jeg så vignetten, gikk jeg ut av rommet, fordi jeg er så ferdig med det. Så jeg gruer meg til det, uttalte 38-åringen den gang.

Celleforandringer

I 2016 gjennomgikk hun en operasjon på bakgrunn av celleforandringer i livmorhalsen, en operasjon hun måtte gjøre to ganger grunnet et mislykket forsøk første gangen. Den gang fortalte hun til Se og Hør at hun ville være åpen med leserne for å få flere til å sjekke seg.

- Dette er en hverdagslig sykdom, og ikke nødvendigvis en tragedie, men det er viktig å sjekke seg, uttalte hun da.

LES OGSÅ: Markus Neby avslørte kjæreste på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer