- Svulsten er borte!

Michael Douglas snakker ut om sine seks tøffeste måneder.

HAR VUNNET KAMPEN?: Michael Douglas tror nå han har vunnet kampen mot kreften. Her er han avbildet i New York med kona Catherine Zeta-Jones på mandag. Foto: All Over Press
HAR VUNNET KAMPEN?: Michael Douglas tror nå han har vunnet kampen mot kreften. Her er han avbildet i New York med kona Catherine Zeta-Jones på mandag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: - Jeg føler meg bra, lettet. Svulsten er borte. Men jeg må på undersøkelse hver måned nå for å forsikre at den ikke kommer tilbake, sier Michael Douglas i et intervju med Matt Lauer i Today Show.

Men Douglas er nå optimistisk etter å ha gjennomført både strålebehandling og cellegiftkur for å bli kvitt svulsten som satt i tungeregionen.

- Jeg tror oddsen med svulsten borte, og med det jeg vet om denne typen kreft, at jeg har slått den, sier Douglas.

Nå skal filmstjernen ta det med ro i et par måneder for å komme seg til hektene igjen.

- Det har vært en vill kjøretur de siste seks månedene, sier han.

Douglas gikk kraftig ned i vekt under sykdommen, men har nå fått appetitten tilbake.

- Jeg gikk ned omtrent 14,5 kg. Jeg har gått opp igjen 5,5 kg. Men jeg har fortsatt mye igjen, sier han.

Den tøffe perioden har fått «Wall street»-stjernen til å sette enda større pris på kona Catherine Zeta-Jones, barna og vennene sine.

- Plutselig slo det meg hvordan kjærligheten fra min familie, mine venner, og fra mine fans hadde et mye dypere nivå enn jeg har sett for meg før. Det ga meg ny innsikt i hvor dyrebart det er med gode venner og familie, sier Douglas i intervjuet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg prioriterte ikke barna