STARTTRØBBEL: En av artistene i årets Melodifestivalen i Sverige er pågrepet av politiet og risikerer - i tillegg til å bli kastet ut av programmet - seks års fengsel for hendelsen. Dette bildet er fra fjorårets program. Foto: STELLA PICTURES
STARTTRØBBEL: En av artistene i årets Melodifestivalen i Sverige er pågrepet av politiet og risikerer - i tillegg til å bli kastet ut av programmet - seks års fengsel for hendelsen. Dette bildet er fra fjorårets program. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

SVT i krisemøte om Melodifestivalen

En av artistene risikerer seks års fengsel, men TV-kanalen legger foreløpig lokk på saken.

Publisert
SEHER.NO: En av artistene i årets versjon av Melodi Grand Prix - eller Melodifestivalen som det heter i Sverige - ble lørdag morgen pågrepet i sitt hjem, mistenkt for grov kvinnemishandling mot egen partner. Nå risikerer artisten seks års fengsel.

I går satt SVT og Melodifestivalen i et flere timer langt krisemøte, skriver Aftonbladet. Men den svenske TV-kanalen legger foreløpig lokk på saken.
 
- Vi har ingen kommentarer på nåværende tidspunkt, sier pressetalskvinne for Melodifestivalen, Lili Assefa.

Politiet skal ha rykket ut til mannens bosted etter at naboer ved flere tilfeller klaget over bråk på stedet. Senere ble han derimot sluppet fri etter å ha sittet en stund i politiavhør. Men utredningen pågår likevel for fullt. 

For SVT skal beskjeden om at artisten hadde blitt pågrepet kommet som et sjokk.

- Dette kommer som en nyhet for meg. Jeg må skaffe meg mer informasjon rundt hva som har skjedd før jeg kan uttale meg om hvilke konsekvenser det vil få, forteller prosjektleder Thomas Hall til Aftonbladet.

Kilder avisen har vært i kontakt med sier at kanalen nå avventer til den ferdige politiutredningen foreligger.

- Det mest sannsynlige er at han han ikke får delta i Melodifestivalen, mener den ikke-navngitte kilden.

Artistens agent vil heller ikke kommentere saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Svenskene raser mot norsk TV-sending 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer