<strong>NYGIFT:</strong> I starten av august giftet Heidi Klum og Tom Kaulitz seg for andre gang. Nå viser det seg at de har brutt italiensk lov under oppholdet, og kan dermed vente seg en saftig bot. Foto: NTB Scanpix
NYGIFT: I starten av august giftet Heidi Klum og Tom Kaulitz seg for andre gang. Nå viser det seg at de har brutt italiensk lov under oppholdet, og kan dermed vente seg en saftig bot. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Heidi Klum:

Svømte i ulovlig grotte: - Bør skamme dere

Må betale 60 000 kroner til italienske myndigheter.

Publisert

I starten av august ble det kjent av den tyske supermodellen Heidi Klum (46) giftet seg med Tokio Hotel-gitaristen Tom Kaulitz (29) - for andre gang.

Da slo de på stortromma med en storslagen bryllupsseremoni på luksusyachten «Christina O» ved den italienske øya Capri, ifølge E! News.

Det nygifte paret ser tilsynelatende ut til å nyte late hvetebrødsdager på den italienske øya, og nylig bestemte de seg for å besøke den populære turistattraksjonen Grotta Azzurra, eller «den blå grotte» på norsk.

Ifølge RadarOnline har nå paret en saftig bot i vente, som følge av det romantiske grottebesøket.

Bakgrunnen for boten skal nemlig ha vært at paret tok seg en aldri så liten svømmetur i det blå vannet - noe som er ulovlig.

Forbudt vann

Italiensk lov sier nemlig at mens det å kjøre båt til grotten er fullt lovlig, er det strengt forbudt å svømme i vannet.

- I går kveld rundt 17:30 dro Heidi Klum og noen venner, de var rundt 20 personer, til den blå grotte, der hun tok seg et bad. Som vi vet er dette forbudt, og denne gangen ventet italiensk politi på utsiden, der de ble stoppet, heter det i en italiensk uttalelse, ifølge RadarOnline.

<strong>NATURSKJØNN:</strong> Grotta Azzurra byr på fristende, blått vann - men det er ulovlig å bade der. Foto: Shutterstock/ NTB scanpix
NATURSKJØNN: Grotta Azzurra byr på fristende, blått vann - men det er ulovlig å bade der. Foto: Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Heidi og den ferske ektemannen kan nå vente seg en bot på 6000 euro, noe som tilsvarer rundt 60 000 norske kroner.

Dette er for øvrig ikke første gang turtelduene har valgt å ta seg et bad i det forbudte vannet. På omtrent samme tid i fjor publiserte nemlig 46-åringen en video av seg selv og det som nå er ektemannen, der de svømmer i den samme grotta.

I kommentarfeltet under Instagram-videoen, har for øvrig en rekke brukere lagt igjen kritiske kommentarer om stjerneparets grottesvømming.

- Hun tror at hun ikke må følge reglene fordi hun er rik! Dette er minst andre gang hun har gjort dette, skriver en bruker.

- Dere bør skamme dere, begge to! mener en annen.

- De privilegerte tror de er hevet over loven. De må respektere italiensk lov. Håper de ikke får komme tilbake, men de vil sikkert ikke bry seg uansett, mener en tredje.

View this post on Instagram

❤️ Capri , blue Grotto

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Giftet seg to ganger

Som tidligere nevnt er dette parets andre bryllup. Det var i februar i år at de giftet seg i all hemmelighet - bare to måneder etter at de hadde forlovet seg - før de feiret bryllup nummer to i Italia i forrige uke på en luksusyacht.

Yachten tilhørte tidligere avdøde Aristoteles Onassis, og det var på den samme båten Onassis giftet seg med Jackie Kennedy. Bryllupsfesten til Grace Kelly og fyrst Rainier av Monaco i 1956 skal også ha blitt arrangert om bord på den enorme yachten.

Da duoen giftet seg forrige gang, dro de ut på middag i hverdagslige klær. Det var ikke tilfellet denne gang, da bruden for anledningen var kledd i en stroppeløs, hvit brudekjole, og Kaulitz var ikledd en hvit dress.

<strong>HVIT BRUD:</strong> Heidi Klum hadde på seg en vakker, hvit brudekjole. Både hun og brudgommen gikk barbeint. Foto: NTB Scanpix
HVIT BRUD: Heidi Klum hadde på seg en vakker, hvit brudekjole. Både hun og brudgommen gikk barbeint. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Luksusyachten var pyntet med rosa roser og hvite orkideer, og paret ga hverandre sine ja foran familie og venner. Klums barn, Leni (15), Henry (14), Johan (12) og Lou (9) var alle til stede på festen.

Viet av tvillingbror

Oppladningen til bryllupet varte i en uke, der det nygifte paret blant annet tilbrakte kvalitetstid med Klums fire barn. De var, etter alt å dømme, brudepiker og brudesvenner.

<strong>KVALITETSTID:</strong> Dagen før bryllupet tilbragte familien kvalitetstid med hverandre. Foto: NTB Scanpix
KVALITETSTID: Dagen før bryllupet tilbragte familien kvalitetstid med hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mamma Klum har tidligere uttalt at de alle gledet seg til bryllupet.

- Barna elsker Tom. De gleder seg sånn til bryllupet! De vil være veldig involvert i det hele, sa hun til det britiske magasinet Closer i mars.

View this post on Instagram

Week of love ❤️

A post shared by Bill Kaulitz (@billkaulitz) on

Det var Toms tvillingbror, «Tokio Hotel»-vokalisten Bill Kaulitz (29) som ledet seremonien og viet ekteparet.

Kjærlighetshistorien til Klum og Kaulitz begynte i mars i fjor, etter at paret ble observert mens de kysset under innspillingen av tv-programmet «America's Got Talent».

LES OGSÅ: - Kastet bikinitoppen på ferie med sin unge kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer