Heidi Klum:

Svømte i ulovlig grotte: - Bør skamme dere

Må betale 60 000 kroner til italienske myndigheter.

NYGIFT: I starten av august giftet Heidi Klum og Tom Kaulitz seg for andre gang. Nå viser det seg at de har brutt italiensk lov under oppholdet, og kan dermed vente seg en saftig bot. Foto: NTB Scanpix
NYGIFT: I starten av august giftet Heidi Klum og Tom Kaulitz seg for andre gang. Nå viser det seg at de har brutt italiensk lov under oppholdet, og kan dermed vente seg en saftig bot. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I starten av august ble det kjent av den tyske supermodellen Heidi Klum (46) giftet seg med Tokio Hotel-gitaristen Tom Kaulitz (29) - for andre gang.

Da slo de på stortromma med en storslagen bryllupsseremoni på luksusyachten «Christina O» ved den italienske øya Capri, ifølge E! News.

Det nygifte paret ser tilsynelatende ut til å nyte late hvetebrødsdager på den italienske øya, og nylig bestemte de seg for å besøke den populære turistattraksjonen Grotta Azzurra, eller «den blå grotte» på norsk.

Ifølge RadarOnline har nå paret en saftig bot i vente, som følge av det romantiske grottebesøket.

Bakgrunnen for boten skal nemlig ha vært at paret tok seg en aldri så liten svømmetur i det blå vannet - noe som er ulovlig.

Forbudt vann

Italiensk lov sier nemlig at mens det å kjøre båt til grotten er fullt lovlig, er det strengt forbudt å svømme i vannet.

- I går kveld rundt 17:30 dro Heidi Klum og noen venner, de var rundt 20 personer, til den blå grotte, der hun tok seg et bad. Som vi vet er dette forbudt, og denne gangen ventet italiensk politi på utsiden, der de ble stoppet, heter det i en italiensk uttalelse, ifølge RadarOnline.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer