- Svineinfluensa gjorde meg tynn

Går denne løgnen inn i historiebøkene?

SKYLDER PÅ MAGEN: Magevondt og svineinfluensa er ifølge Tori Spelling grunnen til at hun er tynn. Foto: All Over Press
SKYLDER PÅ MAGEN: Magevondt og svineinfluensa er ifølge Tori Spelling grunnen til at hun er tynn. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: At Tori Spelling (37) er tynn, er intet nytt. Det har det vært skriverier om i mange år. Nå er Tori ute med boken «Uncharted TerriTORI», og i boken mener stjernen hun har svaret på at hun er så tynn som hun er.

Ifølge nettstedet RadarOnline.com skylder Spelling på flere ting. Alt fra svineinfluensa til vondt i magen og migrene.

- Jeg har aldri hatt en god mage, men da jeg var syk ble magen enda verre og brøt ned immunforsvaret mitt. Jeg har vært et vrak helt siden sykdommen, når man tenker på magen, sa hun til USA Today på tirsdag.

Samtidig langet hun ut mot kritikerne som har spekulert i om vekttapet er resultatet av anoreksi, bulimi eller lignende.

- Jeg er en rollemodell for mange kvinner der ut, så jeg hater at de sier disse tingene uten å vite noen ting, og uten å ha noe fakta på det. Jeg tror kvinner som ser opp til kjendisene der ute også blir påvirket av sånt.

Nå forsøker den tidligere «Beverly Hills»-skuespilleren å komme seg tilbake til normalen.

- Alt handler om å bygge opp immunforsvaret igjen nå, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå har de giftet seg igjen