SVINEINFLUENSA-FRYKT: En produsent fra Strix Televisjon sitter for tiden i isolasjon i Malaysia på grunn av frykt for at hun skal ha pådratt seg svineinfluensa. Her er produsentene i aksjon under innspillingen av årets sesong (ingen av personene på bi Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
SVINEINFLUENSA-FRYKT: En produsent fra Strix Televisjon sitter for tiden i isolasjon i Malaysia på grunn av frykt for at hun skal ha pådratt seg svineinfluensa. Her er produsentene i aksjon under innspillingen av årets sesong (ingen av personene på bi Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Svineinfluensa-frykt i Robinson

Produsent sitter i isolat.

SEHER.NO: Frykten for den alvorlige svineinfluensaepidemien som så langt har krevd 80 menneskeliv, har rammet innspillingen av TV3s program "Robinsonekspedisjonen" i Malaysia.

To dager tter at produsent Yvonne Olsen i Strix Televisjon, som lager den norske utgaven, reiste til øya Besar 15. mai ble hun satt i isolasjon i en bungalow.

Grunnen var at to amerikanere som hadde reist med samme fly, hadde fått diagnosen svineinfluensa.

- Legen informerte meg hva det dreide om og jeg ble øyeblikkelig isolert i bungalowen min. En fem-seks timer senere dukket det opp en delegasjon på syv personer fra helsemyndighetene med munnbind og det hele. De lurte på hvordan jeg følte meg og tok temperaturen på meg.

- Det hele føles absurd, men det er jo alvorlig, sier Olsen til VG.

Olsen må ifølge avisa sitte i isolat ut dagen da før hun eventuelt blir friskmeldt.

Seher.no har tidligere avslørt at glamourmodellen Kathrine Pehrsson og storslankeren Espen Aalberg er blant deltakerne i årets ekspedisjon, som skal sendes på TV i år.

Svineinfluensafrykten kommer to uker etter at et malayisk crew-medlem døde under innspillingen av "Robinsonekspedisjonen", da han fikk et tre over seg.


Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!


LES OGSÅ: Nakensjokk i Robinson