Zendaya Coleman:

Svindyre smykker vekker oppsikt

Skuespilleren bar diamantsmykker fra luksusmerket Bulgari under årets Oscar-utdeling.

DYRE SAKER: Skuespiller Zendaya Coleman bar diamantsmykker fra det italienske merket Bulgari under årets Oscar-utdeling. Foto: Chris Pizzello / AFP / NTB
DYRE SAKER: Skuespiller Zendaya Coleman bar diamantsmykker fra det italienske merket Bulgari under årets Oscar-utdeling. Foto: Chris Pizzello / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid gikk årets Oscar-utdeling av stabelen i Los Angeles. Årets utdeling var lagt til togstasjonen Union Station, der smått og stort av Hollywoods kjendiser dukket opp for å knive om de gjeve statuettene.

Det er likevel ingen tvil om at årets utdeling ble ganske så annerledes enn hva vi ellers er vant med. De fleste fulgte festlighetene hjemmefra, og kun et knippe gjester var til stede ved den fysiske utdelingen.

Rød løper ble det likevel - med god avstand mellom kjendisene. Da det var den amerikanske skuespilleren Zendaya Colemans (24) tur til å bade i blitsregnet fra fotografene, var det nok mange som sperret opp øynene litt ekstra.

24-åringen - kjent fra blant annet HBO-serien «Euphoria» - kom nemlig i en iøynefallende gul kjole fra den italienske motedesigneren Valentino. Kjolen var skreddersydd for anledningen, og på beina hadde hun pumps fra Jimmy Choo.

GUL KJOLE: Skuespilleren hadde kjole fra Valentino - og diamanter fra Bulgari. Foto: Chris Pizzello / AP / NTB
GUL KJOLE: Skuespilleren hadde kjole fra Valentino - og diamanter fra Bulgari. Foto: Chris Pizzello / AP / NTB Vis mer

Ellevill verdi

I ettertid er det imidlertid 24-åringens smykker som har skapt flest overskrifter. Ifølge Harper's Bazaar er Colemans diamantsmykker, ringer og ørepynt verdt elleville 6 millioner dollar til sammen. Det tilsvarer nesten femti millioner norske kroner.

Diamantene er fra det italienske merket Bulgari, forteller skuespillerens stylist Law Roach til magasinet.

- Inspirasjonen handlet om disse smykkene. Vi hadde en vakker kjole, men da vi prøvde den, fikk vi en hel rekke av disse utrolige, utrolige smykkene fra Bulgari, og smykkene ble bokstavelig talt stjernen i showet, sier stylisten.

Roach kan også avsløre at Coleman har vært aktiv i arbeidet med å finne det perfekte Oscar-antrekket.

ELLEVILL VERDI: Skuespiller Zendaya Colemans smykker har en verdi på nærmere 50 millioner norske kroner. Foto: Chris Pizzello / AFP / NTB
ELLEVILL VERDI: Skuespiller Zendaya Colemans smykker har en verdi på nærmere 50 millioner norske kroner. Foto: Chris Pizzello / AFP / NTB Vis mer

- Da det var på tide å prøve smykker, var det et smykke som Zendaya falt helt pladask for, som vi hadde sett på en liten forhåndsvisning. Vi dro til butikken for en uke siden, og da vi så den, sa hun: «Herregud, dette er utrolig. Det kan være denne», sier stylisten videre.

Det er ingen tvil om at Zendaya Coleman stjal showet på årets Oscar-utdeling, men det var også flere andre som fikk oppmerksomhet - deriblant skuespiller Halle Berry (54).

OPPTREDEN: Kort tid før hun gjorde sin opptreden under fjorårets Oscar, var Aurora Aksnes åpen om at det kanskje ikke var en perfekt match. Video: AP Vis mer

Ny sveis

Hun hadde nemlig latt lokkene falle for anledningen - og klippet seg kort.

Berry troppet opp på den røde løperen sammen med musikerkjæresten Van Hunt (51) - som hun for øvrig viste frem for første gang. Men det var sveisen hennes som skapte overskrifter i pressen.

Skuespilleren hintet imidlertid om hårforandringen noen timer i forveien - på Instagram og Twitter. Der delte hun nemlig et bilde av sitt avklippede hår liggende på gulvet.

FORANDRING FRYDER: Skuespiller Halle Berrys nye sveis har blitt en snakkis etter nattens Oscar-utdeling. Foto: Reuters / NTB
FORANDRING FRYDER: Skuespiller Halle Berrys nye sveis har blitt en snakkis etter nattens Oscar-utdeling. Foto: Reuters / NTB Vis mer

Halle Berrys bob-lignende frisyre fikk det til å koke i sosiale medier, særlig på Twitter - der folk så ut til å være rykende uenige om hva de synes om skuespillerens nye frisyre.

«Å, Halle Berry. Jeg trodde det var umulig å få håret hennes til å se stygt ut, men dette håret er … Det er ikke bra, Bob», skrev en bruker på Twitter.

INSPIRASJON: Renee Zellweger vant den røde løperen under Oscar-utdelingen. Slik kan du stjele stilen hennes. Vis mer

«Hvem har gitt Halle Berry bolleklipp», spurte en annen.

«Halle Berry må gi stylisten sin sparken med det samme hun får tilbake mobilen sin», skrev en tredje.

LES OGSÅ: Dette setter fart på ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer