Svindlet penger med Brad

Ikke alle kjeltringer er like smarte...

ORIGINALEN: De fleste drar kjensel på denne mannen. Foto: All Over Press
ORIGINALEN: De fleste drar kjensel på denne mannen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem er Brad Pitt?


Brad Pitt kan glemme Namibia. Dersom han virkelig ikke vil bli gjenkjent bør han heller ta turen til de Forente Arabiske Emirater!


I følge Eonline ble en selger fra Jordan denne uken arrestert i Dubai for forsøk på svindel og underslag etter å ha brukt falsk legitimasjon med bilde av "Mr and Mrs Smith"-stjernen. Med Brads bilde på kortet skal 29-åringen, som foreløpig går under initialene T.H. hos Gulf News, ha forsøkt å lure til seg nærmere 150 000 kroner fra et vekslingsbyrå.


Mer bildetrøbbel for Brad: SE HER!


Skurken, som åpenbart ikke hadde sett de siste familiebildene fra Jolie-Pitt-gjengen, skal ha samarbeidet med sin bror, H.H., som jobbet på valutabyrået i Dubai. H.H. skal ha informert broren sin om det uavhentete beløpet som hadde ligget hos byrået i tre måneder, og med adressatens navn og Brads bilde troppet T.H. opp for å hente gevinsten.


Men helt knirkefritt gikk det imidlertid ikke...


Politiet fikk nyss om pengestuntet og pågrep skurken, som nå er siktet for bedrageri og forsøk på svindel. Mannen hevder imidlertid at han ikke visste at bildet var av Brad Pitt, men at han ganske enkelt hadde lastet ned et tilfeldig bilde fra internett.


En mager trøst for araberen får være at han får nok av tid til å oppdatere seg på Hollywood-sladder om han skulle havne i kasjotten...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer