RUNDLURT: Lily Allen har hatt det tøft den siste tiden med spontanabort og kjærlighetsbrudd. Nå har hun i tillegg blitt rundlurt av en kvinnelig stripper.  Foto: All Over Press
RUNDLURT: Lily Allen har hatt det tøft den siste tiden med spontanabort og kjærlighetsbrudd. Nå har hun i tillegg blitt rundlurt av en kvinnelig stripper. Foto: All Over PressVis mer

Svindlet av stripper

Lily Allen svindlet for nærmere 40.000 kroner.

SEHER.NO:  Lily Allen (22) har hatt det svært tøft den siste tiden med både spontanabort og brudd med Chemical Brothers-kjæresten Ed Simons (37).

Og nå har altså den søte "Smile"-sangerinnen opplevd nok en nedtur.

Det var da Allen plutselig fikk en taxiregning på nærmere 40.000 kroner at hun skjønte at noe var i gjære.

Da popstjernen undersøkte saken nærmere, viste det seg at det var en svært utspekulert stripper som hadde benyttet seg av Allens identitet for å få betalt sine egne taxiregninger.

- En av de største luksusene jeg tillater meg er å ta taxi. Så fant jeg plutselig ut at en stripper hadde stjålet min identitet og kjørt taxi for rundt 3.500 pund. Hun brukte mitt taxiselskap for å kjøre henne til strippejobben, for så å sende regningen til meg, sier Allen til The Sun.

Men nedturene er ikke over for den unge popsensasjonen.

For i tillegg til å bli lurt av en ondsinnet stripper, ble det nylig kjent at Allen også har blitt droppet som ansiktet til undertøysmerket Agent Provocateur.

LES OGSÅ: - Droppet av Agent Provocateur