STILIG ANKOMST: Mia Gundersen og Janne Formoe er snart klare for "Svindlere med stil", og levde opp til tittelen med sin ankomst til Showgirls-premieren. Foto: Hanne Line Mathisen
STILIG ANKOMST: Mia Gundersen og Janne Formoe er snart klare for "Svindlere med stil", og levde opp til tittelen med sin ankomst til Showgirls-premieren. Foto: Hanne Line Mathisen Vis mer

Svindlerne ankom med stil

"Svindlerne med stil" ankom Showgirls-premieren med stil. Se bildene her.

Publisert
VIDEO: Har Showgirls-jentene diva-nykker?
BILDESPESIAL: Se kjendisene på den røde løperen

SEHER.NO: Stjernelaget Showgirls, bestående av Guri Schanke, Marian Aas Hansen, Elisabeth Andreassen og Hilde Lyrån trakk svært mange stjerner til premieren på Chat Noir onsdag kveld.


En av de første som ankom var Finn Schjøll, Blomster-Finn. Han gledet seg veldig til showet:

- Dette blir skikkelig amerikansk, over the top. Her blir det Judy Garland, og ikke noe Tuppen og Lillemor, sa den alltid entusiastiske Finn til Seher.no.

Finn gikk med et vennepar på premieren.
- Men jeg kunne fint gått alene også altså, for jeg er jo snart nesten 120 år, sa han blidt.


Men mest oppmerksomhet fikk en diger limousine, som kjørte opp mot den rød løperen. Bjarte Hjelmeland, Janne Formoe, Mia Gundersen, Inge Helge Gimle og Runar Borge klatret ut med blomsterbukett i hånda.

- Dette var den eneste bilen som var ledig! Hehe, neida, men vi spiller jo i "Svindlere med stil" så da ville vi ankomme med stil. Vi har også premiere snart på Chatou Neuf, sa Inge Helge Gimle til Seher.no.

Han hadde svært høye forventninger til kvelden.

- De er utrolig flinke og vakre hele gjengen, så dette blir gøy. Ikke så vakker som deg da Mia, sier Gimle og gir den nevnte Mia en klem.


EuroSong-Per Sundnes kom i følge med ei venninne, Nina Thommessen.

- Vi hadde valget mellom dette og fotballkamp i kveld, og da ble det premiere, sa Sundnes til Seher.no.


VIDEO: Har Showgirls-jentene diva-nykker?


Men føyde til mer seriøst:

- Jeg har jobbet med alle fire og kjenner de godt, så dette blir fryktelig moro. To av dem har deltatt i Grand Prix allerede, så får jeg se nå om kanskje de andre to er gode nok også!

En annen av premieregjestene som fikk mye oppmerksomhet da han kom var Jan Thomas. Noe som ble litt overveldende for hans følge, moren.

- Dette er første gang mamma er på premiere, så dette er litt av en milepæl, sa Thomas, og ga sin mor en støttende arm mens fotografene knipset.

Petter Stordalen prøvde derimot å løpe forbi pressen, med kjæresten Gunhild Melhus på slep, uten den helt store suksessen.


VIDEO: Har Showgirls-jentene diva-nykker?
BILDESPESIAL: Se kjendisene på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer