Svindal møtte Schwarzenegger

Aksel Lund Svindal reagerte på høydeforskjellen da han møtte den legendariske filmstjernen Arnold Schwarzenegger.

STJERNEMØTE: Aksel Lund Svindal omgås mange store kjendiser, men passet på å sikre seg bilde da han møtte selveste Arnold Schwarzenegger. Foto: TV 2
STJERNEMØTE: Aksel Lund Svindal omgås mange store kjendiser, men passet på å sikre seg bilde da han møtte selveste Arnold Schwarzenegger. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Aksel Lund Svindal (31) kastet seg ut i bakken under verdenscuprennet i Alpint i Østerrike denne uken var det en helt spesiell gjest på tilskuerbenken. Skuespiller og Californias tidligere guvernør Arnold Schwarzenegger (66) fulgte nøye med på konkurransen der Aksel tok andreplassen.

Schwarzenegger var på besøk i hjemlandet og tok seg ifølge sportsfan.com seg tid til å overvære sportsbegivenheten.

- Er det bare meg eller ser jeg virkelig større ut enn The Terminator på dette bildet? skriver idrettsstjernen under bildet som han delte med sine følgere på Instagram.

Svindal ligger nå i hardtrening før OL i Sotsji der han jakter på sitt andre og tredje OL-gull. Fra før er han olympisk mester i super-G fra Vancouver og har sølv i utfor og bronse i storslalåm.

LES OGSÅ: Derfor stenger Aksel hjemmesiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer