HODESMERTER: - Plutselig begynte det å trykke sinnsykt hardt i hodet, sier George Stephen Vaz, som må bryte søndagens Robinson-kamp. Foto: TV3
HODESMERTER: - Plutselig begynte det å trykke sinnsykt hardt i hodet, sier George Stephen Vaz, som må bryte søndagens Robinson-kamp. Foto: TV3Vis mer

Svimte av for tredje gang

- Jeg har aldri vært borti noe lignende, forteller Robinson-George.

SEHER.NO: Først fikk han et lyn ned i hodet, så svimte han av etter å ha blitt snurret rundt i en karusell og søndag må George Stephen Vaz (54) igjen ta telling i Robinson-ekspedisjonen.
George blir sammen med de tre andre gjenværende deltakerne Christopher Soltvedt, Tom Andre Tveitan og Britt Carin Jonassen utfordret til å dykke i sjøen etter en kode, som de må gjenskape på land. Men allerde etter sin første tur i vannet går George ned i sanda og blir tvunget til å melde pass.

- Plutselig begynte det å trykke sinnsykt hardt i hodet. Jeg har aldri vært borti noe lignende. Det var ekstra kjipt fordi det var en perfekt oppgave for meg, siden jeg er glad i å dykke og god til å holde pusten under vann, sier George til Seher.no.

Etter den dramatiske avbrytelsen fikk George saltvannsoppløsning og hodepinetabletter av legeteamet på "Robinsonekspedisjonen", men brukte likevel mange timer på å komme seg til hektene.

Til tross for at han har gått på flere smeller enn de fleste i ekspedisjonen, var han likevel aldri inne på tanken på å gi seg frivillig.

- Jeg fryktet at jeg skulle bli sendt hjem da jeg gikk ned for tredje gang. Det hadde vært ekstra surt, siden vi er så nære finalen. Et av målene mine med å delta var å vise at jeg kunne ta rotta på ungdommene, humrer tøffingen til Seher.no.

Trebarnsfaren innrømmer imidlertid at det til tider har vært en utfordring å følge sine dramatiske øyeblikk på skjermen.

- Da jeg var på premierefesten å se episoden med lynnedslaget gikk det greit. Men da jeg kom hjem og så den på nytt sammen med kona på video, kom følelsene. Da innså jeg hva jeg hadde vært igjennom.

- Angrer du på at du ble med i Robinsonekspedisjonen?

- Nei, absolutt ikke. Jeg hadde blitt med igjen, jeg, sier han kjekt til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Det var mer texas før!