Miami Art Week:

Svimlende sum for brystmelk

Ble fjernet av sikkerhetsvaktene etter budrunden.

KUNST: Artisten OONA hadde et noe annerledes kunstverk. Foto: Skjermdump fra Instagram
KUNST: Artisten OONA hadde et noe annerledes kunstverk. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kunstgalleriet Art Basel i Miami var fylt til randen med tonnevis av minneverdige og tankevekkende kunstverk - men svært få var forberedt på å se en morsmelk-visning i løpet av kvelden.

Det ville kunststykke ble fremført under Miami Art Week da samtidskunstneren OONA fremførte kunstverket «MILKING THE ARTIST» (bokstavelig talt) sammen med Lori Baldwin foran et større publikum.

Den bisarre oppvisningen begynte med at de to kvinnelige kunstnerne snakket om å fetisjere kvinnebrystet, før Lori begynte å presse melk ut av brystet sitt.

Etter at de fikk et bud på svimlende 200 000 USD, anslagsvis 2 millioner kroner for brystmelken, ble de fjernet av vekterne på kunstgalleriet.

Kunstutstillingen inneholdt massevis av interessante utstillinger fra ulike kunstnere - inkludert en massiv skål med egg, et tekstilportrett av artistene Salt-N-Pepa, samt en fungerende minibank som offentlig rangerte folk basert på hvor mye de hadde på bankkontoen sin.

LES OGSÅ: Skattelister 2021: Håvet inn på nakeninnhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer