LABERT SALG: Kun 65 prosent av billettene har så langt blitt solgt til showet «Kåre, Linn, men Christian Skolmen». Her er Linn Skåber og Kåre Conradi i en scene fra premieren. Foto: Stella Pictures
LABERT SALG: Kun 65 prosent av billettene har så langt blitt solgt til showet «Kåre, Linn, men Christian Skolmen». Her er Linn Skåber og Kåre Conradi i en scene fra premieren. Foto: Stella PicturesVis mer

Sviktende salg for Skåber

Flere forestillinger av «Kåre, Linn men Christian Skolmen» spilles for halvfulle saler.

SEHER.NO: Kjendisene møtte mannsterke opp da Linn Skåber, Kåre Conradi og Christian Skolmen 8. september hadde premiere på sitt nye show «Linn, Kåre men Christian Skolmen» på Chat Noir.

Men ifølge VG har ikke publikum latt seg begeistre i like stor grad som kjendisene.

Kun en av forestillingene denne høsten er foreløpig utsolgt, mens enkelte dager er kun halvparten av salen med 500 sitteplasser fylt opp.

- Vi ligger på et snitt på rundt 65 prosent. Men vi er ikke fornøyd med det, sier produsent Tor Arne Ranghus til VG.

Ranghus mener blant annet det at firmaer ikke lenger kjøper teaterbilletter til sine ansatte som før, er en av grunnene til svikten. Han hevder imidlertid at han tror salget vil få en oppsving i november og desember.

Det gjør også Linn Skåbers manager Mads Rogde.

- Historien i showbusiness viser at en stram start likevel kan gi en bra spilletid, totalt sett. Vi håper selvfølgelig at billettsalget tar seg opp, men Linn synes selv at det svinger på forestillingene og at det er god stemning, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Merker at hun er borte på buksekanten