Svigermors drøm?

Reality: Ungkaren

UNGKAREN: Travis Stork. Foto: TVNorge
UNGKAREN: Travis Stork. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ungkaren Travis returnerer til USA og reiser til fire av  jentenes hjemby. Potensielle svigermødre og svigerfedre griller ham hardt, samtidig som ha får muligheten til å se
ungkarskvinnene på hjemmebane. Testen på om kjemien stemmer, skjer her hjemme hvor det virkelig teller - ikke bare i Paris.

Når Travis møter opp sammen Moana i San Clemente, California for å møte hennes foreldre, brødre og søstere blir han offer for tøff grilling av hennes far.


I Nashville oppdager Travis og Sarah S. at de bor bare noen kvartaler fra hverandre. Han får et glimt av den virkelige Sarah S., når hennes førskoleklasse overrasker paret. Travis gjør en uvanlig vri, og inviterer Sarahs foreldre til middag hjemme hos ham.

Hos Sarah B. i Winnipeg, Canada blir det anspent stemning når den usikre ungkarskvinnen konfronterer Travis med hans følelser for de andre kvinnene. Vil dette bli vendepunktet i deres forhold?

Til sist, etter å ha tilbrakt en romantisk kveld sammen i Durham, North Carolina, drar Travis og Susan til hennes hus for å møte foreldrene og broren. Når hennes egne foreldre stiller spørsmålstegn ved hennes intensjoner, blir Travis meget overrasket.

Ungkaren har en vanskelig avgjørelse å ta. Han liker alle de fire finalistene veldig godt - men han kan bare ta med seg tre ungkarskvinner på den romantiske overnattingsdaten neste uke.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer