Holly Hagan-Blyth:

Svidde av 300 000 - Nå angrer hun

Realitystjernen hadde ikke gjort det samme igjen.

ANGRER: Holly Hagan-Blyth har operert seg opptil flere ganger, men nå skulle hun ønske at hun aldri la seg under kniven. Foto: Instagram
ANGRER: Holly Hagan-Blyth har operert seg opptil flere ganger, men nå skulle hun ønske at hun aldri la seg under kniven. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske TV-profilen Holly Hagan-Blyth (30) ble stjerne over natten da hun i 2011 dukket opp i den mye omtalte MTV-serien «Geordie Shore». I dag livnærer hun seg blant annet som influenser og har hele 4,2 millioner følgere på Instagram.

Serien følger en gjeng fra Newcastle i England når de flytter inn sammen over en viss periode, og seerne får være vitne til en hel haug med drama, fest og romanser.

Deltakerne har opp gjennom årene tjent seg gode penger på serien, og flere har valgt å fikse på utseende. Det er også tilfellet for Hagan-Blyth, som nå innrømmer at hun har brukt 300 000 kroner på plastiske operasjoner og diverse andre inngrep.

Ble aldri fornøyd

Ifølge Women's Health har 30-åringen lagt ut et klipp på bloggen sin «House of Holly» som ligger bak betalingsmur. Der forteller hun åpent og ærlig om at hun angrer på at hun la seg under kniven.

Realitystjernen har tatt tre brystoperasjoner, fillers i leppe, kjeve og nese, i tillegg til botox. Hun har også gjennomgått den livsfarlige operasjonen Brazilian Buttlift (BBL) to ganger, ifølge avisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer