Svetter av seg kiloene

Atle Antonsen kommer i form i krevende musikalrolle.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En av Norges fremste komikere Atle Antonsen (43) prøver seg i atter en ny rolle når «Spamalot» har premiere på Folketeatret torsdag kveld. Denne gangen er Antonsen kongelig, i rollen som Kong Arthur i Monty Pyton-musikalen.

Den nye rollen er også svært fysisk krevende, og Antonsen har allerede merket effekten av mange timers intensiv dansetrening hver dag. 

- Det er mange lag med klær og det er varmt der inne. Dette er vårt «Skal vi danse». Vi går ned i svette og vi skal ned noen kilo nå, sier Atle til Seoghør.no. 

Sammen med blant andre Trond Espen Seim, Anders Baasmo Christiansen og Håvard Bakke er Antonsen ikledd ridderkostyme på scenen, og forteller at det blir hett under alle lagene med klær. 

- Innerst har vi noe som ser ut som langt undertøy, så det er neste som å surre seg inn i gladpack. Det er for at ikke kostymene skal lide, men vi lider jo dobbelt så mye. Her renner alt rett ned i bokseren. 

Dansen var nytt for skuespilleren, som forteller at han ikke er noen danseløve i festlige lag. Han ble først sjokkert da han fikk se koreografien, men synes nå det er gøy å danse foran publikum.  

- Det faller i smak når man begynner å få kontroll på det. Dette var en muligheten til å få brynt seg på noe, og det er alltid bra med nye utfordringer. Det er derfor vi er med på dette. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Elsker å spille mot samboeren  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer