Svett og sexy på Super Bowl

Kjendisene teller ned til nattens fotball-finale i Florida.

FESTLØVE: Rapperen P Diddy er der det skjer. Her er han på vei inn til en tredagers Super Bowl-fest i St. Petersburg, Florida. Foto: AP
FESTLØVE: Rapperen P Diddy er der det skjer. Her er han på vei inn til en tredagers Super Bowl-fest i St. Petersburg, Florida. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bldene fra kjendisfesten nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Super Bowl - den årlige finalen i amerikansk fotball - er et sirkus uten like, og USAs største kjendiser strømmer hvert år til idrettsfesten for å sole seg i rampelyset.

P Diddy, "American Idol"-vinner Jordin Spark og Carmen Electra er blant celebritetene som denne helgen laget et hemningsløst fotballvorspiel i Florida, hvor Arizona Cardinals møter Pittsburgh Steelers søndag klokken 24 norsk tid.

I tillegg til kjendisfester og selve finalen, er pauseunderholdningen en viktig del av sirkuset rundt Super Bowl.

Tidligere har artister som Aerosmith, Britney Spears og Rolling Stones opptrådt under finalen, og i natt er det selveste "The Boss" - Bruce Springsteen - som skal stå for showet.

Men på den offisielle pressekonferansen avslørte den 59 år gamle rockeren at han - antakelig i likhet med mange av de andre gjestende Hollywood-kjendisene - ikke egentlig er så interessert i amerikansk fotball.

- At vi velger å være med nå, har jo noe med å gjøre med at vi nettopp har sluppet et album, sa han til latter fra salen, ifølge Aftenposten.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Tar 60 piller om dagen


Se bilder fra kjendisfesten i Super Bowl her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer