Prins Nicolas:

Sveriges sjarmørprins stjeler showet på to-årsdagen

Storsjarmøren feiret med stil foran kameraet til hoff-fotografen.

SJARMØR: I anledning sin to-årsdag har prins Nicolas stilt opp på dette bildet for det svenske kongehuset. Foto: Kate Gabor, Kungahuset.se
SJARMØR: I anledning sin to-årsdag har prins Nicolas stilt opp på dette bildet for det svenske kongehuset. Foto: Kate Gabor, Kungahuset.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den 15. juni i 2015 kunne prinsesse Madeleine og Chris O'Neill juble. Kvart på to den ettermiddagen fikk paret en sønn på sykehuset i Danderyd, som de valgte å gi navnet Nicolas. Den lille prinsen ble feiret over hele Sverige, og fikk tittelen prins Nicolas av Sverige, hertug av Ångermanland.

Paret hadde fra før datteren prinsesse Leonore, som tidligere i år fylte hele tre år. Den stolte storesøsteren har stilt pent opp på bilder med broren de siste årene, og er tydelig glad i sin lillebror.

I dag fyller den vesle sjarmøren helle to år.

Delte bilde på Instagram

Rojalister har kunnet følge ham hele veien, fordi foreldrene ofte deler bilder av ham på sosiale medier og snakker om ham i intervjuer. I anledning den storslåtte dagen slo de til på nytt.

Onsdag la prinsesse Madeleine ut et bilde av sin vesle prins på Instagram med teksten «gjett hvem som fyller to år i morgen!»

Look who's going to be 2 years old tomorrow!!! 👦😍 #PrinceNicolas

Et innlegg delt av Princess Madeleine of Sweden (@princessmadeleineofsweden)

Det er ikke vanskelig å se at prinsesse Madeleine er tydelig stolt av sønnen.

Og torsdag morgen delte hun flere bilder på sin Facebookside.

«Gratulerer med toårs-dagen, søte Nicolas. Vi kunne ikke ha ønsket oss en snillere gutt», skriver Madeleine.

I 2016 delte hun et bilde av Nicolas ikledd drakten til det svenske fotball-landslaget.

Anledningen var at Sveriges damelandslag skulle spille OL-finale i fotball.

Lykkelige tobarnsforeldre

I oktober 2015 ble prins Nicolas Paul Gustaf døpt i Drottningsholms slottskyrka i Stockholm, den samme kirken som storesøster Leonore ble døpt i sommeren 2014.

Under dåpen hadde prins Nicolas på seg den samme dåpskjolen som søsteren Leonore og kusine prinsesse Estelle (4) hadde på seg i sin dåp.

Mamma prinsesse Madeleine ble for øvrig født på Drottningholm slott, og da hun og O'Neill giftet seg i 2013 holdt de bryllupsfesten sin på samme sted.

I løpet av det siste året har det stolte foreldreparet delt flere søte bilder av både prins Nicolas og prinsesse Leonore med det svenske folket. Få dager etter dåpen ble de offisielle dåpsbildene offentliggjort, og før jul delte Madeleine et sjarmerende Facebook-bilde av sønnen på julenissens fang.

For tre måneder siden publiserte prinsessen et annet portrett av prins Nicolas på Facebook-siden sin, der sjarmtrollet også er iført en lyseblå overdel.

- Tiden flyr, jeg kan ikke tro at min søte Nicolas er blitt ni måneder! skrev prinsesse Madeleine stolt i Facebook-innlegget sitt den gang.

LES OGSÅ: Prins Nicolas overrasket på Facebook

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer