Bianca Ingrosso:

«Sveriges Kardashian» med pengeavsløring

Deler detaljer om inntekten.

FORTELLER OM EGEN ØKONOMI: I en ny video forteller influenser og tv-profilen Bianca Ingrosso om sin egen økonomi og eget forbruk. Foto: NTB Scanpix
FORTELLER OM EGEN ØKONOMI: I en ny video forteller influenser og tv-profilen Bianca Ingrosso om sin egen økonomi og eget forbruk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bianca Wahlgren Ingrosso (24) er kanskje Sveriges mest omtalte influenser og reality-profiler. Hun er den eneste dattera i familien Wahlgren/Ingrosso, som med realityprogrammet «Wahlgrens Värld», har blitt døpt til «skandinavias Kardashians» av flere skandinaviske aviser.

Det er liten tvil om at 24-åringens inntekter fra egne foretak som influenser og tv-profil, gjør at hun har til smør på brødskiva.

I en spørsmål og svar-seanse på sin Youtube-kanal, avslører hun nå detaljer om både inntekt og eget pengeforbruk.

- Bedre på impulskjøp

Det er Expressen som først omtaler Ingrossos nye avsløringer om pengeforbruket.

I videoen avslører hun blant annet at hun fakturerer mer enn 400 000 kr i måneden, og forteller hva hun tenker om å spandere på andre.

- Jeg fakturer 400 000 kr i måneden, men jeg tar det ikke ut som lønn, forklarer hun i videoen.

Ifølge Ingrosso har hun heller ikke noe personlig budsjett, men forteller at hun med tiden har blitt flinkere til å unngå impulskjøp av dyre eiendeler, som Chanel-vesker. Sin månedlige utbetaling får hun overført fra to økonomer som hun har ansatt til å håndtere økonomien.

At hun har nok å rutte med, er det likevel liten tvil om. Hun forteller blant annet at hun i løpet av en måned spanderte 22 000 kroner på en skybar, og at hun på generell basis er glad for å kunne spandere på kjente og kjære. Hun avslører også at hun betalte i overkant av ni millioner svenske kroner for sin nye drømmeleilighet.

Avsløringene kommer til tross for at tv-profilen forteller at hun er oppdratt til ikke å snakke om penger og inntekt offentlig. At hun likevel velger å gjøre det, begrunner hun med at hun selv ikke føler seg bedre enn andre som ikke har den samme inntekten.

- Jeg synes ikke at det er noe problem å snakke om penger så lenge man ikke synes at man er bedre enn andre fordi man tjener mer. For meg er det bare tall. Det sier ikke noe om meg som menneske, sier Ingrosso i videoen.

Åpenhjertig

Det er ikke første gang Ingrosso er åpen med fansen. Tidligere har hun delt ærlige skildringer om bruddet med ekskjæresten Phillipe Cohen, om å ha slitt med bulimi, og for å leve med tilstanden panikkangst.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

Nylig åpnet hun også opp om intime detaljer fra eget privatliv i podkasten «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B», som hun har sammen med venninnen Alice Stenlöf (22).

Foruten å avsløre hvilke preferanser de to kvinnene har i senga, kom det også fram hvor mange sexpartnere Ingrosso og Stenlöf har hatt.

- Elleve personer, in my life, sa 24-åringen i podkasten, gjengitt av Expressen, og fortsatte:

- Men majoriteten av mine ligg har vært en katastrofe.

LES OGSÅ: - Jeg får en del oppmerksomhet nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer