PIKANT TILBUD: Svenske Robin Bengtsson (t.v.) er blant Eurovision Song Contest-deltakerne som bor på luksushotellet Premier Palace Hotel i Kiev - hvor det finnes en strippeklubb i toppetasjen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
PIKANT TILBUD: Svenske Robin Bengtsson (t.v.) er blant Eurovision Song Contest-deltakerne som bor på luksushotellet Premier Palace Hotel i Kiev - hvor det finnes en strippeklubb i toppetasjen. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Eurovision Song Contest:

Sveriges Eurovision-håp bor på luksushotell med strippeklubb

Robin Bengtsson og den svenske delegasjonen ante ingenting om klubben på forhånd. 

KIEV (Seoghør.no): Tirsdag kveld kvalifiserte Sveriges håp i 2017-utgaven av Eurovision Song Contest seg til lørdagens store finale.

Dagen derpå publiserte Robin Bengtsson (27) et bilde av seg selv på Instagram, hvor han slapper av på luksushotellet der den svenske delegasjonen bor, Premier Palace Hotel.

Nå viser det seg at det femstjerners hotellet, med marmorgulv og elegante møbler, også huser en pikant strippeklubb. Det skriver Expressen.

Seoghør.no har selv besøkt hotellet, og til høyre i den romslige lobbyen reklameres det åpent for «Paradise Cabaret», med et skilt og flygeblader. Strippeklubben befinner seg i hotellets øverste etasje, der man også finner de mest eksklusive suitene.

I TOPPETASJEN: Hvis man tar heisen til øverste etasje på hotellet, finner man skilt og reklameplakat til klubben. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
I TOPPETASJEN: Hvis man tar heisen til øverste etasje på hotellet, finner man skilt og reklameplakat til klubben. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Finnes på hvert hjørne

Expressen har vært i kontakt med Robin Bengtsson, som forteller at han har lagt merke til at hotellet han bor på også huser en strippeklubb.

- De første dagene kjentes det litt rart. Men når man har gått rundt her og sett at det finnes på hvert hjørne, så blir man blitt lei av det, man tenker ikke på det lenger, sier ESC-finalisten til den svenske avisa.

Robin Bengtsson legger til at han ikke er interessert i klubben, som for øvrig har en egen nettside. Der får man et innblikk i de ulike tjenestene Paradise Cabaret tilbyr:

Man kan for eksempel betale for en erotisk «lapdance», der danseren er utkledd som Cat Woman, sykepleier, nonne, hushjelp eller politikvinne: «Det er opp til deg hvilken rolle hun spiller i dag», som det heter under fanen «Crazy menu».

LUKSUSHOTELL: Premier Palace er et av de mest populære hotellene i Kiev. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
LUKSUSHOTELL: Premier Palace er et av de mest populære hotellene i Kiev. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer

- Ingen god magefølelse

Mari Ryberger, sjef for den svenske delegasjonen i ESC 2017, sier til Expressen at de ikke var klar over at klubben fantes på hotellet da delegasjonen booket rom der.

FLYGEBLAD: Strippeklubben eies ikke av luksushotellet, men flygeblader som dette finnes tilgjengelug i lobbyen. Foto: Faksimile/ Bjørn Langsem, Dagbladet
FLYGEBLAD: Strippeklubben eies ikke av luksushotellet, men flygeblader som dette finnes tilgjengelug i lobbyen. Foto: Faksimile/ Bjørn Langsem, Dagbladet Vis mer

- Vi har valgt hotellet ut fra det som logisk sett er mest praktisk, blant de hotellene vertsbyen har avtaler med. Vi har forstått det slik at et antall av disse hotellene har strippeklubb, og det er ikke uvanlig i Kiev, sier Ryberger.

- Dette er noe som er fremmed for oss og som ikke gir en god magefølelse. Dette er noe vi skal ta med oss før reiser og hotellbookinger i framtida, legger hun til.

Seoghør.no har vært i kontakt med hotellets slags- og markedsavdeling, og får opplyst at Paradise Cabaret ikke eies av Premier Palace Hotel, og at klubben kun leier lokalene i toppetasjen.

Sverige er for øvrig ikke alene om å bo på dette hotellet. Den franske delegasjonen og sanger Alma Maquet (28), som er direktekvalifisert til finalen, er blant dem som også bor på luksushotellet.

Seoghør.no har snakket med noen av medlemmene i Frankrikes ESC-delegasjon, men de ønsker ikke å uttale seg om strippeklubben på hotellet.

LES OGSÅ: Norges sjanser kan stå i fare i ESC